Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
Stjernen tar seg av MS
oehb Postet 11.10.2018 00:45 Regnskap
Endret
11.10.2018 01:13 oehb

Legenden Bengt Åke Gustafsson sitt Stjernen har etter en uggen seriestart hvor de bl.a. ble overkjørt med 2-7 borte mot nettopp MS hevet seg noe, og har tatt topoengsskalper hjemme mot Oilers og borte mot Storhamar. Siste tre hjemmekamper viser delvis anstendige 3-2 etter straffer mot nevnte Oilers, 5-3 mot Lillehammer og 3-4-tap mot tittelutfordrer Frisk Asker. Har tetta greit igjen bakover siste to kamper med bare en baklengs både på Hamar og i Sarpsborg mot Sparta Warriors, men slitt noe fremover helt i det siste. Hampus Gustasson har blomstret etter overgangen til Fredrikstad, og har i sin nye centerrolle faktisk puttet nest mest i hele ligaen per nå. Tommy Johansen skal inn i Stjernenmålet igjen etter par kamper på benken.

Nettopp keeperplassen er vel kanskje hovedårsalen til at jeg for alvor begynte å se på denne kampen. For MS er både førstekeeper Morrison og andrekeeper Wik meldt skadet, og alt tyder på at målet voktes av 2000-modellen Alexander Brøther - som forsåvidt gjorde sakene sine bra da han kom inn ca halvveis i forrige hjemmekamp mot Oilers. Alternativet er å hente en goalie fra Furuset på kort varsel, men tviler på at bunnlaget uten poeng i førstedivisjon, som jeg forøvrig så live i Furuset Forum et par perioder i dag uten å bli så overvettig imponert, har noe å bidre med. Brøther står med 76,8% på fem treningskamper på U21 og 88,0% på fem seriekamper i samme serie i høst - nå skal han stå bak et lag som står med sju strake tap etter ordinær tid og som har 21 baklengs på de siste fire kampene. Klart, det kan slå til helt motsatt...men jeg tviler.

Nå har MS gjort klart med forrige sesongs gode keeper Joyce, men han er ikke klar i morgen - det blir heller ikke en veldig spennende nysignering i prime alder med 150-200 AHL-kamper som hett ryktes klart for klubben.  

MS i veldig dårlig form, stiller med et ungt tredjevalg bakerst mot et Stjernen som siste tre hjemmekamper har vist til dels veldig positive takter mot lag fra vårens finale, semifinale og landets desidert mest ressurssterke klubb. Oddsen kryper for meg overraskende opp på H, kanskje det er noe annen info ute som jeg ikke er klar over, men jeg spiller den alle dager i uka på 1,9-tallet med det jeg sitter inne med. HC-odds i skiktet 2,70-2,80 fyres også.
- Svar på innlegg
Re: Stjernen tar seg av MS
oehb Postet 11.10.2018 13:47 Regnskap
Liten oppdatering på denne.

Dagsavisen melder nå at det er "stor sannsynlighet" for at både Kris Joyce og den tidligere AHL-spilleren jeg flagget som "hett rykte" (Curt Gogol, back på 27 år med 179-AHL-kamper) i går spiller i dag. Sies at Joyce hadde 25 timer i fly før han landet i går kveld.

Motsatt kan jeg ta med at nøkkelspillere for MS som Coatta, Van Voorhis og Berg skal være ute - ble ikke nevnt i går. 

Nå er jeg usikker om en reiseslapp keeper eller slåsskjempe (MYE utvisninger på denne karen i karriera) som eventuelt får sitt første møte med norske dommere vil virke positiv eller negativt kontra hva jeg baserte gårsdagens spill på - sitter like greit.
- Svar på innlegg
Nydelig opplading for MS
oehb Postet 11.10.2018 15:59 Regnskap
Begge de to nye spiller dagens kamp for MS - som har fått en helt fantastisk oppkjøring til kveldens kamp. Busselskapet har sendt feil buss - anbefaler å sjekke TV2 Hockey på Facebook eller Manglerud Star på twitter for å se bilder fra strippebussen (!!) Oslolaget kjører til Fredrikstad.

Må være et fantastisk førsteinntrykk for lagets nye stjerneback.
- Svar på innlegg