Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Norsk Rikstoto - inkompetansens høyborg
Dr.dyregod Postet 13.03.2019 10:32 Regnskap
Endret
13.03.2019 10:33 Dr.dyregod
13.03.2019 14:09 Dr.dyregod

Først bruker de over 10 år på å fortelle alle at man ikke trenger noe kunnskap for å spille og vinne på hest. Komplett idiot er ingen hindring - kjøp lyntoto. Men så kommer Dørum på; Vi trenger eksperter til å spille for deg, for travspill er så vanskelig at vanlige folk er sjanseløse til å vinne. 

Snakk om å ri to hester samtidig og argumentere mot seg selv.


- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyborg
sent Postet 12.04.2019 17:21 Regnskap
Nå er jeg lei av å lese alle negative kommentarer om hvor dårlig stilt det er med travsporten og at det bare er udugelige folk i styre å stell både i DNT og Rikstoto. 

http://trav24.no/Nyhetsarkiv/Ta-ansvar

 

- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyb
Heinz#4 [email protected] Postet 13.04.2019 01:52 Regnskap
Endret
13.04.2019 01:53 Heinz#4

Sitat fra TGN, hvor Gaute Inge Helseth intervjues, side 21 i bladet med V75 Leangen 13. april 2019:

Spm. 6:
"Hvilke råd vil du gi de som styrer norsk travsport?

Jeg tenker at vi burde få tilbake lørdagsløpene på lineær TV, samt tilby Rikstoto Direkte gratis på onsdager og lørdager. Det tror jeg er alfa og omega for å skape mer interesse."

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyb
grøn Postet 20.04.2019 21:49 Regnskap
Desverre tror jeg ikke at gratis RD onsdag og lørdag, samt lørdagsløp på linær tv har noe å si for folk som ikke har noe forhold til hestesporten. Der er det omtrent null interesse. Sammendrag av V.75 løpene heller.

Da er det bedre å støtte kommisjonærene som blør på grunn av nedgangen i spillet og legges ned en etter en. Hvem skal da selge spill til folk som ikke har peiling på hestespillet forskjellige former!

Førtifem sesonger i oddsnetligaen. En sesong i eliteserien
- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyb
Orogn Postet 21.04.2019 23:50 Regnskap
Det er jo gratis RD på Vgtv hver onsdag og lørdag i tillegg til lunsjløpa
- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyb
Heinz#4 [email protected] Postet 28.04.2019 15:17 Regnskap
Jeg er litt uenig for hva kommisjonærene har å si for de fine utbetalingene. I enden så er det jo det som betyr noe. Det er svært mange blant kommisjonærene som kan tilnærmet null om hestespill og som bidrar svært lite for spilleren. Tja, de kan gjerne tilby en kaffeskvett, men det kan man få mange steder. De kan tilby livesendt RD som jo er en bonus.

Jeg kommer ikke til å besøke kommisjonæren hyppig for å si det slik, når jeg kan få alt via internettet hjemmeifra.

Så for meg så er alt som skjer på internett det som betyr noe, og som jo også allerede er blitt framtiden. At kommisjonærer da lider er en blanding av den teknologiske endringen samt at Rikstoto gjør for lite for å holde liv i dem. Internett ble allerede allminnelig på 90-tallet og over på 2000-tallet. Det er over 20 år siden folk fikk tilgang.

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg
Re: Norsk R_toto - inkompetansens høyb
Heinz#4 [email protected] Postet 28.04.2019 15:22 Regnskap
Til Orogn. Ja det er jo gratis via VGTV. Men bare for onsdager og lørdager. Jeg tenker meg nok en enda større åpning av RD enn hva Gaute Inge Helseth ser for seg.

Tenk alle de pengene som Rikstoto ikke får i Vinner, Plass, Tvilling, Trippel, DD med flere spill pga. at folk som sitter hjemme kanskje ikke gadd å abonnere mer enn halve måneden. Det er jo enkel matematikk at det koster nesten kr 1200,- å ha RD et helt år (kr 199 pr mnd.) Så om man kan komme unna med en kr 500 - kr 700 ved å finregulere når man gidder å være aktiv, så går jo halvdelen av løpene omtrent bort hvor det ikke spilles den typen spill. Den typen spill fordrer at man har direktesendt tilgang så man kan se varminger og hva det måtte være. Samt å se løpet gir mer spenning enn å sette spill og kun oppdatere Resultatsiden hyppig for å se hva man fikk til.

Å se løpet er en nødvendighet for at folk skal gidde å spille. Gidder rett og slett ikke å diskutere dette noe videre. At Rikstoto ikke ser dette er bare helt absurd.

Min e-post: grilse)AT(gmail.com
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!