Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Odds

Tilbake til forum
NHL: Playoffs - 1st round
Ovechkin Postet 11.04.2017 11:12 Regnskap
Endret
11.04.2017 11:13 Ovechkin

  • Sport:Ishockey
  • Land:Nord-Amerika
  • Liga:NHL
  • Kamp / utøvere:Playoffs - 1st round
  • Tips/ utfall:Multispill
  • Spillestopp:13.04.2017 01:00
  • Odds:8.65
  • Innsats:6
  • Selskap:NordicBet

Oddsen på enkelte av spillene har dessverre gått ned en del siden jeg satte spillet mitt i går, men jeg legger det nå ut uansett. Personlig har jeg spilt både singler og multispill. Disse spillene går på hvem som går videre fra første runde i NHL-playoffs, altså best av syv kamper i serien. Særlig én serie mener jeg inneholder enorm verdi.


Montreal Canadiens - New York Rangers:

Montreal går videre til 1.78 @ Unibet

En på papiret ganske jevn serie mellom to lag som kjenner hverandre godt etter dyster i playoffs de siste årene. Denne sesongen gir jeg derimot Montreal en ganske klar edge. De er et godt organisert lag med NHLs beste goalie, og har spillere fremover i banen som jeg elsker i playoff-atmosfære. Laget er stort sett ganske jevnt besatt uten svakheter, men heller ikke med de aller største toppene. Hjemmebanefordelen i et stekhett Bell Centre er veldig stor. 

Rangers har et enormt toppnivå og et lavt bunnivå. Jeg er ikke solgt på forsvaret deres, og Lundqvist vet jeg heller ikke helt hvor jeg har. Offensivt synes jeg laget er strålende, men her kommer de ikke til å få brukt sin fart på normalt vis. Montreal er for gode til å tillate det for ofte. Samtidig sliter Rangers big time med Montreal som lag, og jeg ser ikke for meg at de vinner fire kamper mot froskene i år. 4-2 Montreal.Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets:

Pittsburgh går videre til 1.57 @ Unibet


Denne oddsen er nå helt på smertegrensen, og tipset baseres egentlig på at jeg spilte denne til 1.68 i går. 

Penguins er uten tvil det laget med det høyeste toppnivået i ligaen. Det er helt vilt å se dette laget i aksjon til tider. Har slitt noe helt enormt med skader siste del av sesongen, men de har ikke tatt noen sjanser, og nå skal de aller fleste være tilbake. Et enormt tap at Letang er ute for resten av sesongen, men han har de faktisk klart seg veldig bra uten. Sier litt om hvor sterkt resten av dette laget er. Forsvaret kan være et usikkerhetsmoment, men med sin possession-stil og totale kontroll på kampene tar det av mye av trykket. Har fire rekker fremover som er livsfarlige.

Jackets ble spådd en stor sesong i fjor og feilet totalt. I år har de tatt det steget som var forventet. Derimot er jeg langt i fra overbevist om at dette laget har nok å komme med i en serie mot Penguins. Har sett ursvake ut i et par uker nå. Er det bare til å skru på en bryter? Kanskje, men uansett skal det veldig mye til for at de slår ut Penguins med kun tre hjemmekamper i Ohio. Bob må storspille hver natt for at de skal ha en sjanse, og blir Werenski klar i tide? Offensivt har de mange grindere som kommer til å plage Pens, men selv tror jeg de er helt avhengig av sitt PP for å lykkes. Synes Penguins er et bedre lag enn Jackets på alle plasser og tror dette blir grei skuring. 4-2 Pittsburgh.Washington Capitals - Toronto Maple Leafs:

Washington vinner serien -1.5 til 1.60 @ Nordicbet

Dette skal være, og kommer til å bli, grei skuring for NHLs beste og mest stabile lag. De fleste vet vel at jeg er stor Caps-fan, men jeg klarer alltid å holde et nøytralt syn i oddssammenheng. Også denne lå høyere i går, men jeg liker den fremdeles.

For meg er Toronto det desidert mest gunstige laget vi kunne møtt. Caps har en enorm bredde og matcher godt opp mot fart (som Toronto har i bøtter og spann), og Caps' fire solide rekker kommer til å smadre det softe Toronto-forsvaret hver natt. Caps med Holtby bakerst og NHLs klart beste bredde i forsvar vil ikke ha store problemer med å ta seg av Torontos uerfarne forwards sett under ett. Toronto er riktignok så gode offensivt at det nok kommer til å storme til tider, men over en syv kampers serie kan jeg ikke forestille meg noe annet enn at Caps dunrer løs på dette laget.

Erfaring er alfa omega i NHL-sluttspillet. Det er en helt annen idrett enn det som skjer i regular season, og Caps har nå bygget laget sitt opp over tid til å bli den maskinen de nå er. Toronto er altfor tidlig i playoffs, faktisk er de fortsatt midt i en rebuild, så dette kommer til å bli tøff læring for Babcocks lag. Her er det ikke mange som har vært med tidligere, og de som har det har vært rollespillere i andre lag. 4-0 Caps. Edmonton Oilers - San Jose Sharks:

San Jose går videre til 2.25 @ Bet365 

Her kommer det store verdispillet denne runden. Denne liker jeg så godt at det er verdt rundt 8 units.

Edmonton er i sluttspillet for første gang på evigheter, og det faktum kan utelukkende tilskrives Connor McDavid. Dette unikumet av en spiller endte til slutt på 100 poeng, og dro Edmonton til hjemmebanefordel i playoffs. Helt utrolig. Uten McDavid hadde Oilers garantert endt som et av de tre svakeste lagene i West. 

Hvordan kan man stole på et lag som er helt uten erfaring fra playoffs og som er 100 % avhengig av én spiller? Svaret på det er: Det kan man ikke.

Jeg fatter ikke noe av oddsen på Oilers er. Nede i under 1.8 flere steder. Oilers har en decent goalie i Talbot, men et forsvar som slipper til enorme mengder skudd og som gjør seg avhengig av at Talbot leverer hver natt. Offensivt har man ikke stor bredde - det er førsterekken med McDavid, Draisaitl og Maroon som er motoren, mens man aldri helt vet hva man får av spillere som Nugent-Hopkins, Eberle og Lucic.

Sharks var i finalen i fjor og er potensielt et fantastisk godt lag. Har et bunnsolid forsvar foran en også her decent goalie, mens bredden offensivt er på et annet nivå enn hos Oilers. Har slitt med skader på sine to beste centere i Thornton og Couture, men Couture er tilbake til game 1, og Thornton er veldig nærme. Da er det ikke noen som helst grunn i verden til at ikke Sharks skal være favoritter mot Oilers i denne serien, ned mot 1.7 og nesten forbi i mine øyne. Til 2.25 er dette et fantastisk spill. 4-2 Sharks.


Sauser til slutt alt sammen i en multi hos Nordicbet til 8.65. Spilte denne til nærmere 10 i går, så litt kjipt å tipse til vesentlig lavere odds.

Lykke til! 


- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
binocu Postet 12.04.2017 09:52 Regnskap
Pinnacle har Penguins til 1.657 og Capitals (-1.5) til 1.632. Spillene finner du ikke under "Hockey", men under "Specials".
- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
Kornboy Postet 12.04.2017 12:26 Regnskap
Hvor stor sjanse er det for at McDavid spiller for et annet lag enn Oilers neste sesong?

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
binocu Postet 12.04.2017 12:31 Regnskap
0%, og tilnærmet lik 0% i mange år framover. Han er den de skal bygge hele laget rundt.
- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
Kornboy Postet 12.04.2017 12:33 Regnskap
ok, takk.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
Ovechkin Postet 14.04.2017 18:04 Regnskap
0 % er i realiteten riktig, ja. Den eneste muligheten for at McDavid spiller andre steder enn hos Oilers de neste 15+ årene er om ikke Oilers er villige til å betale han max % av cap'en, noe som vil si $14.6m om jeg ikke husker helt feil. McDavid kan så klart være grei med Oilers og si at han tar $12-13m i stedet, for å gjøre laget mest mulig konkurransedyktig på sikt, men det vil overraske meg stort. Det er ingen spillere som signerer sin første store kontrakt som gjør noe slikt. Samtlige lag i NHL (som har capspace) er selvfølgelig villige til å slenge maksimalt av dollars på bordet for McDavid, så han bestemmer 100 % sin egen lønn og sikkert også lengden på kontrakten.
- Svar på innlegg
Re: NHL: Playoffs - 1st round
Ovechkin Postet 15.04.2017 17:46 Regnskap
Game 2 - Senators - Bruins: Sens ML @ 1.98

Her liker jeg Sens. Nærmest dobling av pengene på Sens ML fungerer ganske godt på et lag som er bortimot helt nødt til å vinne og som kommer til å spille med et høyere desperasjonsnivå enn Bruins. Game 1 var vidåpen med store sjanser i fleng begge veier, så utfallet kunne endt med hva som helst. Sterkt av Bruins å ta det, men deres blueline er banged up nå (Carlo, Krug og Colin Miller er sannsynligvis alle ute) og Krejci sliter enda. Sjekk gjerne line rushes før kampstart før man setter spill. Krug og Carlo skal være ute enda, men viser det seg at Miller og Krejci heller ikke kan være med, så er dette et strålende bet. Bruins har allerede oppnådd det de kom til Ottawa for - å sikre seg en split og nå har de minimum HIA i en femkampers serie. 6 units om Krejci og/eller Miller er ute. 4 om begge er med. 
- Svar på innlegg