Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|Casino Winner|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Rizk|Unibet
DISKUSJONSFORA

Øvrige » ON-prat

Tilbake til forum
NHL Preview 17/18
Ovechkin Postet 04.10.2017 17:30 Regnskap
Endret
04.10.2017 17:35 Ovechkin

Legger ut en liten preview på NHL-lagene før nattens serieåpning. Det er ikke store greiene, men den kan kanskje fungere som en liten pekepinn på styrkeforhold om folk har planer om å spille på kampene i år.

Previewen inneholder en rangering av styrkeforholdet mellom alle lagene i sin conference, overraskelser, skuffelser og hvordan jeg tror sesongen ender.

Kommer til å oppdatere tråden litt utover i sesongen med situasjonen slik den står seg.MIN RANGERING (pr. 04.10.17):

Eastern Conference:

1. Pittsburgh*
2. Tampa Bay*
3. Washington*
4. Columbus*
5. Toronto*
6. NY Rangers*
7. Boston*
8. Florida*
9. Carolina
10. Montreal
11. Philadelphia
12. NY Islanders
13. Ottawa
14. Buffalo
15. New Jersey
16. Detroit

* Går til sluttspill


Til sesongstart er det fremdeles Pittsburgh Penguins som har det beste laget, og som må sies og være favoritten til å vinne for tredje året på rad. De har beholdt det meste av den solide stammen sin, selv om Fleury, Daley, Bonino og et par andre brikker har forsvunnet. Tampa Bay Lightning kommer til å heve seg med skadefri tropp, og da er de blant de beste lagene i NHL uten altfor mange svakheter. Mitt lag, Washington Capitals, må i år sies å være i en utfordrerposisjon igjen. Etter å ha feilet totalt med favorittstempelet de siste to årene, er det nå en litt mer ordinær tropp som gyver løs på sesongen.

Resten av East er vanskelig å plassere, men at fjorårets Eastern Conference-finalist Ottawa Senators er satt på en 13. plass vil nok mange si seg uenig i. Jeg tror ikke dette laget har det som kreves for å gjenskape magien fra i fjor. Det er for tynt besatt på backplass, mens bottom 6 ikke synes å være god nok i mine øyne. Fjoråret var en "off season" for deres del. Mye skal gå galt for et av de de fjorten andre lagene om ikke Detroit Red Wings og New Jersey Devils innehar de to siste plassene i East ved sesongslutt. Buffalo er det eneste laget som kan rote seg mellom eller under dem.Western Conference:

1. Dallas*
2. Calgary*
3. Anaheim*
4. Edmonton*
5. Nashville*
6. Chicago*
7. Winnipeg* 
8. Arizona*
9. Minnesota
10. St. Louis
11. San Jose
12. Los Angeles
13. Vancouver
14. Vegas
15. Colorado

* Går til sluttspill.


Dallas Stars er mitt pick til å gjøre det best i vest. Jeg har veldig sansen for de tradene som har blitt gjort i sommer. Bishop har blitt hentet inn som en soleklar 1. goalie, etter at de har vinglet mellom to onder (Niemi og Lehtonen) i altfor lang tid. Forsvaret har fått seg en skikkelig oppgradering rent defensivt, og deres forward lines er velbalanserte og meget sterke. Calgary Flames har sammen med Nashville Predators den beste backoppsetningen i NHL, og når deres forward-gruppe ser så bra ut som den gjør, våger jeg meg til å plassere Flames veldig høyt. Et skikkelig usikkert kort finnes i Mike Smith som 1. goalie. Slår han til blir Flames et solid topplag, men hvis ikke, blir det nok noen plasser ned på listen. Anaheim Ducks og Edmonton Oilers blir åpenbart gode igjen. Det vil si, hvis McDavid skulle skade seg og være ute i lengre tid, vil Oilers knapt være et sluttspillslag. Så utrolig god er NHLs nye posterboy. 

Jeg tror San Jose Sharks og St. Louis Blues kan få tunge sesonger. Sharks har selvsagt mange sterke spillere, men det er samtidig mye av det samme som de siste årene. Det har gått litt opp og ned. Kjernen deres med Thornton og Pavelski begynner å bli gammel, og borte er Marleau. Klarer Couture å holde seg skadefri? Forsvaret + Jones ser ganske bra ut. Blues har store skadeproblemer med Fabbri ute hele sesongen, Berglund ute et par måneder og Steen ute til rundt desember. Usikker på scoring poweren i dette laget, og gambler litt på å sette dem lavere enn normalt. Bunn tre i West blir nærmest garantert Vancouver Canucks, Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche - i uviss rekkefølge. OVERRASKELSER OG SKUFFELSER - (LAG)

I East er det ikke så mye jeg tror verken vil overraske eller skuffe oss. Kanskje Capitals eller Blue Jackets får seg en smell i grunnserien, mens Carolina Hurricanes overgår folks forventning. Sistnevnte har jeg for så vidt sansen for, men jeg mener at de ikke er SÅ bra som mange nå vil ha det til. Forsvaret deres er utvilsomt av høy klasse, men offensivt er det fremdeles litt for mye fancy stats og corsi wins det snakkes om - for det er tross alt poengene som teller. Darling i mål er foreløpig et ubeskrevet blad som 1. goalie. Hurricanes blir bedre enn i fjor, men noe sluttspill-lag tror jeg ikke de er, enda.

I West har jeg veldig sansen for det som blir gjort i ørkenen. Et tidligere steindødt og grått Arizona Coyotes-lag er nå i ferd med å blomstre. Det kryr av unge, kvikke og talentfulle spillere offensivt, samt at man har en av de beste forsvarene i West. Kan Anti Raanta kopiere det Cam Talbot (Oilers) og Martin Jones (Sharks) gjorde da de gikk fra backups til solide 1. goalies, tyder mye på at det blitt sluttspill i Glendale. Jeg tar en råsjanse og setter dem på siste wildcard spot i West, selv om det er mye ungt som kan komme til å variere. Skuffelsen i West tror jeg som nevnt blir San Jose. Det forventes utvilsomt playoffs, men der tror jeg Sharks kommer til kort i år. Fremveksten til Calgary, Dallas, Arizona og Edmonton gjør at noen må skyves ut.OVERRASKELSER OG SKUFFELSER - (SPILLERE)

En spiller jeg tror vi kommer til å høre mye om denne sesongen er Clayton Keller (Arizona Coyotes). Den 19-årige amerikaneren ble draftet #7 overall i 2016, og har imponert noe helt enormt i NCAA og for Team USA, samt i oppkjøringen for Yotes. Han er en liten, spinkel kar med teknikk og fart på skøytene som de fleste kan drømme om. NHL har de siste årene blitt en young mans league, med drøssevis av eksempler på små spillere som dominerer, så det er ingen grunn til at Keller ikke skal gjøre det samme. En potensiell Calder Trophy-vinner! (Rookie of the year). Andre som er verdt å nevne: Anders Bjork (Boston), Jakub Vrana (Washington), Alex DeBrincat (Chicago), Nico Hischier (New Jersey), Kyle Connor (Winnipeg), Nolan Patrick (Philadelphia), Michael Sergachev (Tampa Bay) og Kailer Yamamoto (Edmonton).

I andre enden av skalaen tar jeg et punt på Joe Thornton (San Jose Sharks) og Phil Kessel (Pittsburgh Penguins). Jumbo Joe er 38 år, men fremdeles er det han som må dra lasset for Sharks. Som sagt tror jeg ikke Sharks får all verdens til sesong, og da er det fort fordi Thornton ikke lenger henger med på tempoet i en liga som bare går fortere og fortere. Phil Kessel har ikke sett pigg ut i sommer, og har visstnok fått beskjed av coach Sullivan om å skjerpe seg. Har et rykte på seg for å være i overkant glad i det gode liv, og etter to sesonger med Stanley Cup-seier kommer kanskje sesongen hvor Phil the Thrill ikke lenger er like motivert. 
HVORDAN DET ENDER:

Eastern Conference-final: Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightning
Western Conference-final: Dallas Stars - Anaheim Ducks

Stanley Cup-final: Pittsburgh Penguins - Dallas Stars

Jeg tror altså at dette til slutt blir Dallas sin store sesong. Det betyr at Ken Hitchcock får en drømmeretur til Dallas som hovedtrener, hvor han vant sin eneste cup helt tilbake i 1998-99-sesongen. INDIVIDUELLE PRISER:

* Hart Trophy (MVP): Jamie Benn (Dallas Stars)

* Norris Trophy (beste defenceman): Erik Karlsson (Ottawa Senators)

* Vezina Trophy (beste goalie): Matt Murray (Pittsburgh Penguins)

* Calder Trophy (beste rookie): Clayton Keller (Arizona Coyotes)

* Jack Adams Award (beste trener): Ken Hitchcock (Dallas Stars)

* Rocket Richard Trophy (beste målscorer): Nikita Kucherov (Tampa Bay Lightning)

* Art Ross Trophy (beste poenglukker): Jamie Benn (Dallas Stars - begrunnelse under)

http://www.oddsnet.com/fora/view/NHL__Top_Point_Scorer_17/18-116212-296947.html#296947


I natt starter altså NHL opp for fullt med fire, fine kamper, og jeg tenker å legge ut noen spill i løpet av den neste timen. Følg med!
- Svar på innlegg
Re: NHL Preview 17/18
Stigis Postet 04.10.2017 17:55 Regnskap
Hei Ovechkin,

Tusen takk for at du deler dine tanker med oss andre. Setter stor pris på det og ser frem til mange knallsterke tips i sesongen som kommer :-)


Mvh
Stigis
- Svar på innlegg

Unibet - Hent Bonus! ComeOn - Hent Bonus! NordicBet - Hent Bonus!