Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Fotball

Tilbake til forum
PL: Tottenham- Liverpool
Kornboy Postet 21.10.2017 10:46 Regnskap
Endret
21.10.2017 10:49 Kornboy

  • Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:Premier League
  • Kamp / utøvere:Tottenham- Liverpool
  • Tilleggsinfo:Scorer mål
  • Tips/ utfall:Couthino
  • Spillestopp:22.10.2017 17:00
  • Odds:3.75
  • Innsats:3
  • Selskap:Unibet

At Tottenham er et godt lag er det ingen tvil om, men jeg er fortsatt svært usikker på hvor mye til hjemmebane egentlig Wembley er for Spurs, mer enn at det kan kalles en nøytral bane naturligvis, men jeg innbiller meg fortsatt at dette ikke er så stor hjemmebanefordel som det burde være. Faktisk synes jeg spill på Tottenham denne sesongen frister mer på bortebane, da vil man som oftest få litt høyere odds også, ihvertfall om det er sånn nogenlunde god motstand.

Tottenham har åpnet sesongen bra med 5-2-1 og en målscore på 15-5, dette er bra, men 4 av seiererne har kommet på bortebane, hjemme på Wembley har man mer beskjedne 1-2-1, seieren kom mot Bournemouth sist. Med all respekt vil jeg også påpeke at Spurs sålangt ikke har møtt mange "kanoner", bortsett fra Chelsea i serierunde 2, men den tapte de, sesongen er dog fortsatt ung så det kan være endel tilfeldigheter som spiller inn. Tottenham er i fin form, klarte også 1-1 borte mot Real Madrid i Champions League etter at begge målvaktene storspilte. Kane og Eriksen leverer varene nesten i hver eneste kamp og defensivt er det også lite å utsette på akkurat nå, kun City og United har færre baklengsmål, noe som absolutt er verdt å nevne og som også er av stor betydning for målscorerspill.

Tottenham hjemme sålangt:

-Tottenham- Chelsea 1-2
-Tottenham- Burnley 1-1
-Tottenham- Swansea 0-0
-Tottenham- Bournemouth 1-0

Med laget til Spurs ser det bra ut, i tilegg er Rose tilbake, fikk litt spilletid mot Real Madrid, men starter nok ikke her da Tottenham har levert varene defensivt mens Rose har vært ute, i tilegg er det nok greit at han får tid til å komme tilbake for fult etter så langt avbrekk. Dele Alli var utestengt mot Real Madrid, men er tilbake her, ellers er Ben Davies tilbake fra sykdom, men Dembele og Wanyama er ute med skader, det er også Lamela, men han nærmer seg laget igjen.


Liverpool har 3-4-1 og en målscore på 13-12. Burde slått Man United sist, men klarte ikke å pirke ballen i mål. Har altfor mange baklengsmål sålangt og det samme gjelder andelen uavgjorte kamper. Var grisestore favoritter borte mot Maribor i Champions League, men viste at det ikke var uten grunn at oddsen var så lav, hele 7-0 ble det til slutt og slike resultater kan hjelpe på entusiasmen i laget. Til tross for at Liverpool har startet sesongen dårligere enn Tottenham, skal det også sies at de har møtt flere av de forventede topplagene enn søndagens motstander, blandt annet har man allerede møtt Arsenal, Man City og Man United, dette har endt med altifra 4-0 seier, 0-5 tap og 0-0.

Jeg synes det er stor variasjon og noe usikkerhet med troppen til Liverpool, men akkurat offensivt står det bra til med blandt annet Couthino, Firmino og Salah. I tunge stunder for Liverpool er det bra med kreative spillere som Couthino, han kan gjøre mye på egenhånd og gjøre gode kamper selv om Liverpool taper, han er en meget god teknisk spiller og scorer med jevne mellomrom, desuten er han livsfarlig på frispark. Couthino har sålangt scoret 2 mål i Premier League, begge på bortebane og man skal også ta med i beregningen at han kun har spilt 4 matcher, målene kom borte mot Leicester og borte mot Newcastle, noe som er Liverpools 2 siste bortematcher. Couthino er ikke en ego spiller, han gir gjerne fra seg ballen dersom andre står i bedere posisjon, mot Maribor sto han for 1 mål og 3 assist. Noe som også er positivt er at det er mer ro og orden rundt Couthino akkurat nå, det verste "Barcelona-maset" er over i denne omgang.

Liverpool borte sålangt:

-Watford- Liverpool 3-3
-Man City- Liverpool 5-0
-Leicester- Liverpool 2-3
-Newcastle- Liverpool 1-1

Mignolet vil nok være tilbake i mål i denne kampen, Karius sto jo mot Maribor. Det spekuleres i om Couthino ikke vil være med til denne kampen da han sto over siste trening, personlig tror jeg det kun handler om å hvile etter en liten smell, men ikke nok til at han er ute her. Med mindre det hadde vært noe alvorlig tror jeg ikke Liverpool har råd til å ikke bruke en slik spiller her, spesielt med tanke på at det allerede er noen skader i laget, Mane er jo ute en stund til blandt annet. Uansett, jeg tror Liverpool starter med Couthino og da skal han være frisk nok til å gjøre en god kamp, i verste fall er han ikke med, men da refunderer Unibet innsatsen.

 http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Lagene:
Kornboy Postet 22.10.2017 16:09 Regnskap
Akkurat som forventet med Liverpool, Couthino og Salah starter på hver sin ving, mens Firmino er der lengst fremme. Mignolet tilbake i mål, akkurat som forventet det også. Alli starter for Spurs, ingen bombe der heller. Det store spørsmålet er: klarer det defensive til Liverpool å stoppe Alli, Eriksen og Kane? 

SPURS


1 Hugo Lloris     Keeper
24 Serge Aurier     Høyreback
5 Jan Vertonghen     Høyre midtforsvar
6 Davinson Sánchez     Midtforsvar
4 Toby Alderweireld     Venstre midtforsvar
2 Kieran Trippier     Venstreback
20 Dele Alli     Høyre sentral midtbane
29 Harry Winks     Venstre sentral midtbane
23 Christian Eriksen     Høyre offensiv midtbane
7 Heung-min Son     Venstre offensiv midtbane
10 Harry Kane     Spiss


LIVERPOOL


22 Simon Mignolet     Keeper
12 Joe Gomez     Høyreback
32 Joel Matip     Høyre midtforsvar
6 Dejan Lovren     Venstre midtforsvar
18 Alberto Moreno     Venstreback
23 Emre Can     Høyre indreløper
14 Jordan Henderson     Sentral midtbane
7 James Milner     Venstre indreløper
11 Mohamed Salah     Høyreving
9 Roberto Firmino     Spiss
10 Philippe Coutinho     Venstreving

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg