Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Hest 360 får fem millioner av Rikstoto
argus Postet 27.06.2019 11:06 Regnskap

Prinsesse Märtha Louises Selskap får fem millioner kroner av Rikstoto for å markedsføre hestesporten.
Styreleder i Norsk Rikstoto, Jan Petter Sissener, kan dessverre ikke uttale seg om avtalen siden han ikke har sett avtalen???

Dette er sakset fra TGN.

-"I går var det et oppslag i Dagens Næringsliv med tittelen; «Prinsessens selskap får fem millioner kroner fra Rikstoto for å promotere hestesporten».

Jeg kan ikke uttale meg, fordi jeg ikke har sett avtalen. Det jeg kan si er at det ikke er samsvar mellom det styret er blitt informert om, og det som kommer fram i artikkelen i Dagens Næringsliv, sier Jan Petter Sissener, styreleder i Norsk Rikstoto.

Det betyr at avtalen ikke er styrebehandlet?

Vi har hatt saken til orientering, men den er ikke styrebehandlet. Jeg husker ikke om det ble nevnt et beløp da, men det beløpet jeg er kjent med, er noe helt annet enn det som kom fram i DN.

Dette er forøvrig et samarbeid mellom Norsk Rikstoto, Det Norske Travselskap og Norges Rytterforbund. Jeg har bedt om å få se avtalen, og kommer med en redegjørelse etter jeg har lest gjennom den, sier Jan Petter Sissener."

- Svar på innlegg
Re: Hest 360 får fem millioner
argus Postet 29.06.2019 18:51 Regnskap

Innstillingsrådet har i dag innstilt på Siri Hatlen som ny styreleder i Norsk Rikstoto.
Godtar staten dette, er Jan Petter Sissener ferdig som Rikstoto-topp.
 

Innstilingsrådets leder Tore Haugum sier det er et enstemmig innstillingsråd bak forslaget.

 

- Svar på innlegg
Re: Hest 360 får fem millioner
argus Postet 02.07.2019 17:05 Regnskap
Endret
02.07.2019 17:06 argus

Rikstoto-sjef Harald Dørum går av - rett etter avsløring om omstridt prinsesse-avtale.

Ifølge nettsiden har det vært en større konflikt knyttet til avtalen med prinsesse Märtha Louise som er deleier og hovedaktør i selskapet Hest360.
Avtalen mellom Rikstoto og selskapet til prinsessen har vist seg å bli dyr, og ifølge tgn.no har avtalen rundet 12 millioner kroner. 

TGN.no skriver at avtalens kostnad ble underkommunisert overfor styret. 

- Svar på innlegg
Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
Black Postet 02.07.2019 18:10 Regnskap
Her er en link til avtalen som offentliggjort i februar i år. Da var det ikke mange som luktet lunta.

 

Morten B.W. Tønnesen er den som er arkitekten bak avtalen. Han har hatt ansvar for den digitale satsingen i Norsk Rikstoto fra 2001 til 2016. For de som har vært med som kunde i Norsk Rikstoto i denne perioden, vet at Morten B.W. Tønnesen og hans folk har gjort en meget god jobb. Norsk Rikstoto 2001 i forhold til 2019 er et lysår.

 

De siste årene så har Morten B.W. Tønnesen vært leder av Norsk Rikstoto markedsføring.

 

Hvis man ikke tenker penger så er det å få en avtale med en så profilert person som Märtha Louise og Hest365 meget positivt for Norsk Rikstoto. Det kan gi mye positiv omtale tilbake til trav og galoppsporten.

 

Det er prislappen som er man ikke klarer å svelge og at man ikke klart å formidle hvor mye avtalen koster Norsk Rikstoto. Det virker som vi fortsatt ikke vet hvor mye det vil koste.

 

Det er dessverre slik som min far opplevde det. Han spiste ofte på det samme stedet når han var ute. Flere ganger i året. Hvilket måltid var det han snakket om? Jo, den gangen maten var dårlig og ikke smakte. Alle de andre gangene hvor han gikk fornøyd der fra snakket han aldri om.

 

Det er vel slik med Morten B.W. Tønnesen også, han har sikkert gjort en meget god jobb i Norsk Rikstoto, men det kan virke som han denne gangen har servert et dårlig måltid med avtalen til Hest365. Terningkast 1? Over og ut for Morten B.W. Tønnesen i Norsk Rikstoto?

 

 People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Re: Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
argus Postet 02.07.2019 20:48 Regnskap
Endret
02.07.2019 21:49 argus

- Vi skal være med å fremme hestesport, hesteavl og hestehold. sa adm. Direktør Harald Dørum.


Allerede nå ser jo denne avtalen til å virke "meget positivt" for Norsk Rikstoto!!!!

 

Sakset fra TRAV365

SMSen fra hesteeieren slo ned som en bombe for travtrener Sigbjørn Kolnes tirsdag.

"Etter flere års samarbeid hadde hesteeieren fått nok.
Dråpen ble Märtha-avtalen.
Hestene skal selges og engasjementet i sporten avsluttes.
I meldingen skriver hesteeieren at Rikstotos avtale med prinsessen var dråpen.

Bjerke-treneren legger ikke skjul på at det er tøft å få en slik melding.

- Det er jo fryktelige signaler.
Investorene trekker seg og vi som skal leve av dette blir skadelidende. Jeg må jo si jeg ser mørkt på dette. Det er tøft, sier Kolnes oppgitt......"

 

- Svar på innlegg
Re: Avtalen omtalt på Norsk Rikstoto
argus Postet 09.07.2019 08:58 Regnskap

Avtalen med prinsesse Märtha Louise og Hest360 koster 2,2 millioner pluss moms i året. Det bekrefter Rikstoto mandag. Den viser en total ramme på 11 millioner kroner, fordelt på fem år, pluss moms.

Totalt med moms er rammen 13,75 millioner.

- Svar på innlegg
Norsk Rikstoto sliter
Black Postet 09.07.2019 10:27 Regnskap

Det er mye penger. Nå har jeg lest at man kan terminere avtalen etter et år, men det sies det ikke noe om.

 

Det gikk også ut en melding før i år fra NR at NR må spare på grunn av sviktende omsetting. Det vi si at de skal kutte i kostnader på 25 millioner kroner.

 

Det er Norsk Rikstotos oppfatning at den aktuelle markedssituasjonen ikke kan påregnes å være forbigående. Det er derfor nødvendig at både sport og spill bidrar for å finne gode løsninger for kostnadsbesparende tiltak i en krevende situasjon. (Klippet fra NR)

 

Det henger ikke helt på greip for meg, at man har gått inn på en slik avtale når man samtidig skal kutte i kostnader.

 

Carl Fredrik Stenstrøm tidligere ansatt i Rikstoto forsvarte dagens spillmarked (monopol) i Norge på spill konferansen høsten 2018, men har i år skiftet jobb til en aktør som går inn for å få en modell som Sverige og Danmark. Det lukter lang vei at flere og flere ser at dagens spillmarked er utdatert.

 

Det leker fra alle kanter i Norsk Rikstoto. Toppfolk som forsvinner ut av organisasjonen, omsetting som synker og får konsekvenser for alle som er en del av travsporten, avtaler som skaper støy og får både traveiere og trenere til å telle på knappene om de orker å holde på mer.

 

Jeg synes Norsk Rikstoto peker på det største problemet selv: Det er Norsk Rikstotos oppfatning at den aktuelle markedssituasjonen ikke kan påregnes å være forbigående.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
M24 om avtalen mellom NR og Hest360
Black Postet 12.07.2019 09:38 Regnskap
Bra omtale av avtalen av  M24 (Lasse O. Evensen)

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 14.07.2019 11:11 Regnskap
Endret
14.07.2019 11:13 argus

Årsregnskapet for Norsk Rikstoto viser et minus på drøye 41 millioner kroner.

Norsk Rikstotos omsetning i 2018 ble 3.610 millioner kroner. Av denne omsetningen var 2.159 millioner kroner spill til løp i Norge og 1.451 millioner kroner spill til internasjonale trav- og galoppløp. De tilsvarende tallene i 2017 var henholdsvis 2.405 og 1.488 millioner kroner.

Det som er bekymringsfullt, er at overføringene til formålet synker med 42 millioner i 2018. Når man så vet at i 2019 kutter man ytterligere 25 millioner, betyr det at norske hesteeiere sakker akterut.

537 millioner kroner ble tilbakeført til hestesporten i 2018. Dette er 42 millioner mindre enn i 2017.

Siden resultatet er så dårlig,  går likevel Norsk Rikstoto ut og betaler 13,75 millioner kroner til prinsesse Märtha Louise og Hest360.

En forstår mer og mer hvorfor Rikstoto-sjef Harald Dørum gikk av.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 21.07.2019 22:04 Regnskap

Prinsesse Märtha Louise kan dessverre ikke komme til sitt eget æresløp på Biri, men hun skal selvfølgelig sende en videohilsen.

 

Dette betaler Norsk Rikstoto 13,75 millioner kroner for.

 

Flaut.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 07.08.2019 13:49 Regnskap

Prinsesse Märtha Louise skal ikke bruke prinsessetittelen sin lenger i kommersiell sammenheng.

Det bekrefter Märtha Louise selv på sosiale medier.

 

«Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. 

 

Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng, er noe av det prinsessen skriver på sin Instagram-konto».

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
argus Postet 12.08.2019 19:06 Regnskap
Endret
12.08.2019 19:06 argus

Omsetningen på travspill går stadig nedover. Sist lørdag var omsetningen på Drammen katastrofalt lav, kun 9,3 millioner kroner. Totalt ble det spilt for 60,9 millioner siste uke mens samme uke i fjor  var  på 66,7 millioner.

Rikstoto mente tidligere at et kutt på 25 millioner noe som tilsier ca. 5%  omsetningsnedgang var muligens behovet i år.

Nå ser det ut for at omsetningsnedgangen vil bli betydelig større enn antydet, og kuttbehovet hos Rikstoto vil dermed bli langt høyere.

Heldigvis for Rikstoto, så har Rikstoto inngått avtale med Trav360, så nå er det vel bare et tidsspørsmål før Rikstoto kan begynne og høste av avtalen.

- Svar på innlegg
Re: Avtalen mellom NR og Hest360
Black Postet 13.08.2019 17:26 Regnskap
Jeg tok å sjekket når jeg sist spilte hos NR og det var 29.7. Antall spill hos NR har synket for hvert år for min del. Liker trav og travspill men det frister ikke noe med spillene vi tilbys og tbp.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg