Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » ON-prat

Tilbake til forum
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
kjemos Postet 27.09.2013 14:54 Regnskap
Drillo evnet egentlig aldri å underholde spillemessig, men skapte resultater i lang tid. Det var mere enn nok for meg personlig og de fleste i dette landet.
I de seneste årene har Drillo hverken underholdt, eller skapt resultater. Magien er rett og slett borte. Så helt på sin plass å legge denne epoken bak seg, takke for de fine årene vi fikk med gedigne kvalikk resultater og deltagelse i flere sluttspill;..iaff to VM
At de nå ansetter Høgmo er for meg en gåte :p
Mannen eier ikke autoritet, ikke en gang i klubbfotballen. I RBK hadde han ingen respekt.
Etter cupfinale tapet med Tromsø mot lille Hødd i fjor, så presterte han å lire utav seg at han var stolt av gutan.
Han burde vel heller ha bøyd hodet i skam.
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
Kornboy Postet 27.09.2013 15:24 Regnskap
Jeg ser på dette som positivt. Ut med Drillo var jammen meg på tide, vi trenger noe nytt blod og nye ideer. Per Mathias hadde faktisk en høy stjerne i Djurgården, men det lå i korta at han skulle bli norges nye utvalgte da han ikke forlenget med Stockholms klubben. Han trivdes nok godt i Djurgården også, men landslagssjef-jobben er noe de færreste sier nei til tror jeg når man får tilbudet.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
Trosten Postet 27.09.2013 18:50 Regnskap
Sitter du og siler pottitter ute i kornåkeren igjen nå Korny....

Angående Djurgården så lurer jeg på om ikke laget begynte å prestere fordi de syntes synd på norrbaggen. Alltid slik at man presterer når det kommer en ny trener. Man vil vel beholde jobben.. Neste sesong ville fort blitt et helvete...

Det Norge hadde trengt nå var en trener med ryggrad. Solbakken, tildels Solskjær selv om han har litt å gå på. Hadde faktisk heller tatt Rekdal enn Høgmo.

Når alt dette er sagt så er det ikke fordi jeg har noe i mot Høgmo. Kanskjeee han kan overraske, men man setter vel for helsikke ikke inn en trener som KAN overraske.

Ellers så er jeg av de som "visste" at Drillo skulle floppe. Akkurat som jeg "vet" at Høgmo vil floppe...

Skål Korny!

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Big Beat Boutique sommersam@hotmail.com Postet 27.09.2013 19:54 Regnskap
Trener med ryggrad meg opp i grekeren.

Floskler lenge leve og noen skjønner aldri egentlig hva det er en gang. At Rekdal trekkes frem er vanskelig å fatte for folk som ikke har tilbragt de siste 10 årene under en stein.

Det har seg slik, både før og nå, at det trengs ulike psykologiske vinklinger ut fra hvilke mennesker man jobber med etter hvilket nivå disse har utviklet seg fra og til. Med mindre man har vanket med landslaget og U21 de senere årene, har man ikke noe grunnlag for å uttale seg om hva som trigger de gjengene.

Det vi derfor kan synse om er to forhold:
1. Om treneren tilsynelatende er klar over at fotball er motivasjon og ledelse så vel som et fotballfag.
2. Trenerens fotballfaglige ståsted.

Høgmo er utvilsomt i norgestoppen på begge disse områdene. Jeg er totalmotstander av å ansette en utenlandsk landslagssjef og anser derfor valget av Høgmo som et av de aller beste av hva som var mulig.


Qarabaq - Brann - Bergen
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Erta Postet 28.09.2013 03:50 Regnskap

Helt, enig med BBB. Høgmo er det klart beste valget, med tanke på alternativene. Jeg kunne forsåvidt også tenkt meg å sett Sollied som landslagssjef men mulig at holdningene ikke er helt til stede der :)

Vi får se om Høgmo er for "snill", men jeg tror han vil klare å innprente enn ny retning for Norge, akkurat slik han gjorde for Tromsø. Fordelen med å være landslagssjef er at du ikke trenger å forholde deg til spillerene 24/7 over en lang periode, og Høgmo`s "snillisme" burde derfor ikke bli noe problem. Å være norsk landslagssjef er en utakknemmelig rolle fordi forutsetningene for å innfri forventningene til det norske folk ikke er all verden. Jeg tviler på at Norge noen gang kommer til å være så "gode" som de en gang var, og det norske folk må innse det, for å kunne støtte opp om landslaget. Blir spennende å se troppen til neste kamp, og vil Frode Johnsen eller Wæhler være der? Noen med meninger om deres deltagelse på landslaget? 

Uansett er det jo litt merkelig at Høgmo tjener dobbelt så mye som statsministeren, uavhengig av hva man mener om Jens eller politikere generelt.
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Trosten Postet 28.09.2013 10:26 Regnskap
Høgmo er klart best og man skal diskutere om Johnsen og Wæhler bør være med.... Flere en Korny som siler pottitter i kornåkeren skjønner jeg.

Ja, la oss få en trenerkandidat som kan gråte seg i seng og skylde på alle andre. Lite autoritær.

Ja, la oss gå for 40+ i angrep. Seigere enn sirup og så lite fremtidsrettet at jeg får frokosten i vrangstrupen.

La oss bare innse at norsk landslagsfotball vil forbli i en evig dvale. Helt greit i dette nisselandet. For man kan jo ikke finne 11 proffe sultne mann + en dyktig autoritær trener i et land med 5.000.000 mennesker...

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Løk Postet 28.09.2013 12:24 Regnskap
For en gangs skyld er jeg enig med Trosten.
Har særdeles lite tro på Høgmo i denne jobben. Han møter vel veggen igjen midt i neste kvalik, så kommer Tom Nordlie inn på en 6 mnd kontrakt.

Skjønner heller ikke timingen her. Merkelig å tuppe Drillo en mnd før han er ferdig. Har også vanskelig for å forstå at Høgmo ønsker å starte i slutten av en kjørt kvalik.

Nei, få Åge Hareide tilbake. Andresen og Hoseth sentralt og sexy fotball med stake som ambisjon.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Erta Postet 28.09.2013 13:18 Regnskap

Blir for dumt å sitte å synse om at han skal møte veggen, og det syns jeg faktisk folk kan holde seg for god til. Alle kan gå på en smell om man er autoritær eller ikke. En landslagsjobb er ganske annerledes en enn jobb i et klubblag, og Høgmo klarte seg vel ganske bra i mange år for TIL?

Trosten, nei, Drillo var best om man skulle vurdere Johnsen eller Wæhler. Og hvorfor skal dere på død og liv ha en autoritær leder som sliter ut både spillere og ansatte rundt seg? Hvor skal dere hente en autoritær, GOD trener? Er Rekdal svaret deres? Isåfall ler jeg veldig høyt. Og hva er det med dette autoritære dere tror gjør ting så mye bedre? 

Syns med sånne nisser som forventer at Norge skal være SÅ mye bedre i fotball enn de er per dags dato. Forutsetningene er ikke der, og vi er for rike og late, til å ha den innstillingen som vi hadde før, og andre små land har. 

Og hvorfor i guds rike er det merkelig å tuppe ut Drillo nå? Ikke et sekund for tidlig spør du meg, han har virkelig ikke levert verken spillemessig eller resultatmessig. Like greit å la den mye treneren få prøve ut forskjellige spillere i de to siste meningsløse kampene. 

Uansett, er vel faren for at dere får "rett" størst i og med at om Høgmo faktisk skal lykkes er kravet at han kvalifiserer seg til et mesterskap. Noe som ikke bør være, og langt ifra er lett. Ihvertfall ikke for lille Norge :)  
- Svar på innlegg
Re: Høgmo
Piggfri Postet 08.10.2013 17:44 Regnskap
Ønsker Høgmo velkommen. At spillerne ikke er bedre enn de er for så være, men på meg virker det som om Høgmo "angriper" dette på riktig måte.
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
kjemos Postet 09.10.2013 17:12 Regnskap
Nevnte i trådstarten her b.l.a Høgmos manglende autoritet blandt RBK spillere da han var der, samt at han i pedagogiske? (var vel i grunn ingen vits i å si noe annet heller etter den fadesen og Høgmo's siste kamp) ordlag nevnte at han var stolt av "gutan" etter cupfinale tapet mot Hødd. Mener vel han dog, ved flere anledninger har lagt godsiden til.
Min første bekymring med Høgmo som landslagssjef, er historien med nyrike norske fotballproffer, men med gråsteinsferdigheter på bana. Det har opp gjennom drillo epoken vært tjukt av disse, og som vel minst like viktig som kampen, har vært den sosiale biten med festing og fyll, mer eller mindre sjult, eller offentlig.
Nå er jeg nettopp ferdig med boka om "Myggen" og jeg ble sjokkert over hvor omfattende dette var. Forfatteren har jo rett i dobbeltmoralen, at det var greit for landslagsledelsen i det sjulte, men ikke offentlig. Så da kan man vel bare innse at også under hele denne epoken, så var våre landslagsgutter ivrige på pilsen i hvertfall inntil 2-3 dager før kamp. Alternativet påståes i boken var brakkesjuke.
vel, jeg tror vel norske ballspillere er såpass bak de beste ferdighetsmessig, og burde vel strengt tatt utnyttet enhver annen måte til å nærme seg, om ikke utsette kroppen for alkohol så tett innpå match.
Det viste seg at selv drillo ikke evnet å stoppe dette/ta konsekvenser gode nok. (Han satte vel ut Myggen pga røyking (mulig flere neg faktorer) i EM kvalen til 1996, hvor vi omtrent var kvalifiserte;..men mirakuløst nok røyk ut;..kanskje nettopp pga Myggens fravær i laget )
Jeg er vel ganske bestemt i troen på at personligheter ala Rise, Myggen, Iversen m.fl ville ha hatt enda mindre respekt for en Høgmo den gangen, selv om det ser ut til å være et fett.
Alle disse er nå ute, men det kommer vel til stadig nye potensielle :p
- Svar på innlegg
HEIA NORGE!
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 09.10.2013 20:26 Regnskap
Endret
09.10.2013 20:54 RinusMichels

ALLE burde være glade for at NFF faktisk har reagert her. Noe de er svært langsomme til. Drillo har denne gangen fucket det godt og grundig til og det skulle en ny fyr til.
Høgmo kommer med optimisme og ikke som en negativ snurten kjedelig ferdig trener.

Spesiell type og nordlening. Sjekk ut hans besøk hos Skavlan eller les hans bok fra 2004 som anbefales.

Det med å se spilleren som en helhet som består av mer enn det man viser på en fotballbane, det trenger Norge.
Drillo satt man neppe å chatet med over et glass rødvin.

Hele Norge har bruk for en rød tråd nedover i systemet. Norge må tenke utvikling, angrep, spill med risiko - Norge må tørre å dumme seg ut for å komme seg videre.
Nå har Norge i flere år forsøkt å unngått å dumme seg og så kan man sitte med strak rygg å si at det var egentlig en jevn kamp, som ble tapt bla bla bla.

Se på lille Danmark. De har vel 5-6 stk i Ajax og Morten Olsen laget en plan som alle U lag skulle følge. Flere trenere i DK følger etter på klubbnivå og nå har de lenge forsøkt å få frem de utl. danskere som ikke følger den grå normen - men alle nasjoner har disse typene og de må Norge og gi plass til.

Hvilke frekke typer har Norge fått frem de siste ti årene? Hva? Søte folk hele veien igjennom, noe annet har vi ikke plass til. Carew og Riise har møtt motstand i ti år, men de er vel de to beste i samme periode. Latterlig!

Hele samfunnet er jo delt opp sånn at vi alle skal være ærlige og flinke folk. Duger jo ikke det. Se på Balotelli den ekle jævelen? Han er svart og 3 år i hodet, men han skaffer resultater. Hva med Robben som har filmet seg frem i karrieren sin(bare ikke i VM finalen den fjotten) Hva med Januzaj som har en far som er som en diktator. Hadde vi hatt et talent hvor faren hadde nektet å la han spille for Norge på U nivå, så hadde hele Norge jaget dem til helvete.

Gå å se på miniputtene hvor faren forteller at den beste spilleren skal ha ballen hele tiden for så vinner de og faren kan ta hjem til konen og skryte på seg et blowjob.

Takk og pris for det kommer inn en positiv fyr og som har litt mer å komme med enn Hareide. Vi kan ikke forvente annet enn tap fremover, men det må komme en elendig periode med annet enn forsiktig spill, før denne ukulturen kan skape et godt landslag - kanskje om ti år. VM i Quatar, om vinteren - det er jo akkurat noe for Norge.

For å svare du over mitt innlegg. Se på engelske lag, også endover i systemet. De drikker som bare det og de er teknisk svakere enn hva de som spiller på 2.-3. nivået i Spania(og sikkert de fleste sørlige nasjoner) men hva de har, er vilje. De gutta der løper deg i senk. Det kan jeg skrive under på etter å ha trent slike gutter i flere år. Teknisk og taktisk rister jeg bare på hodet, men de krever en ting og det er innsats. Man kommer langt med innsats og nedpsyking av motspillere. Fair play driter de i. Kynisme er kanskje ikke deres sterkeste side, men spill noen kamper mot øst europeiske lag og du går hjem til mora di og sier du vil annmelde dem.
Det gir resultater, selv om de ikke har størst lungekapasitet og de beste holdningene. Vi lærer jo typisk på idrettsfag at vi blir best av fair play og gode holdninger - men det er kun i søte Norge vi går rundt å tror det - og hva har vi det i? treningskampen mot England for over 30 år siden? At vi scoret et mål i USA og gikk videre? At vi bare tapte 1-0 mot Italia og slo Holland i kvaln?

Høgmo kan neppe gi den kynismen som Rekdal kan, men Høgmo kan sikkert noe pedagogisk som Rekdal ikke kan. NFF er uansett så innspist at vi får mange år med trenere som drikker kaffe med Semb og Drillo.

Ja det er vel bevist at man ikke har like god balanse noen dager etter at man har drukket en sixpack - men de fleste menn vet og at vi ikke oppfører oss perfekt når vi går ut med guttene uten kona og dagen derpå er vi gjerne litt deprimert fordi hjernen har mistet et par glade stoffer - men vi er gjerne en bedre mann nettopp fordi vi får lov til å gå gal en gang i blant.
Tviler på at Norge blir bedre av å ikke røer alkohol - men tror mer på at vi får en bedre gruppe om de iblant får lov til å kaste opp ut av hotellvinduet.
At skigutta ikke har den kulturen og er best i verden, betyr ikke at fotballspillere skal leve uten fyll og hor.

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Trosten Postet 10.10.2013 12:42 Regnskap
Skulle nærmest tro at du var godt i gang med flaska selv når du skrev dette...

For det første så er det et hav av mennesker som sa at Drillo var et dårlig valg den dagen han fikk jobben. Det var langt flere som synes det var helt greit at han endelig fikk fyken.

Det som i utgangspunktet ikke var greit var at de satte inn en poetisk veiking som gråter og skylder på andre når det ikke går hans vei.

Når det er sagt så er jeg helt klart med på at Høgmo ellers virker å være en jovial oppegående mann. Og jeg kan være med på at det er et håp for Norge. Håp på den måten at vi vil uansett aldri igjen bli en nasjon å regne med i toppen av verdensfotballen. En middelmådig driver som vinner en kamp i ny og ne kan vi være.

Nå har vi fått en trener som synes dikt og ballett er en grei ting på trening. Får du fram testosteronet og adrenalinet på den måte? Nææh, blir bare kosegutter av slikt. Ikke at det er noe galt i det, men hadde vi ikke trengt rovdyr av noen sultne menn som piskes fram litt. Er du ikke god nok så grei beskjed om at du ikke duger. Er du god så vil du få fortjent anerkjennelse for det samtidig som hele laget og støtteapparatet får det.

Toppidrett er forbundet med sulten, æregjerrig, litt egoist, typ slikt. Ikke poesi, ballett og gråt.


Og så dette med alkohol da. Å påstå at landslaget vil bli bedre med friere tøyler og alkohol når det passer er jo hoderystende. Du har vel lagt inn en pen dose ironi her formoder jeg. Hehe, kanskje jeg ikke en gang forstår at hele innlegget ditt er ironi hele veien.

Hehe, tror ikke jeg kommenterer det videre for nå følte jeg meg plutselig veldig dum. Er du ute med ironi her Mikkel eller har du seriøst tørnet...? 

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Solstråle Postet 10.10.2013 13:50 Regnskap
Endret
10.10.2013 14:00 Solstråle

Sier mannen som følger norsk damehåndball, reklamerer for ekstremt feminine herreklær og hyller ordspill bare fordi det favoriserer han..jaja.
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Kornboy Postet 10.10.2013 14:51 Regnskap
Bortforklarings-teknikker har Trosten lært av Siv Jensen. Bare innse at Drillo ikke har noe mer å bidra med, synes Høgmo er et godt valg.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Trosten Postet 10.10.2013 15:56 Regnskap
Feminint? Mener du de klærne som for eksempel de fleste damer mener menn bør kle seg i? Slike klær som sikrer meg og likesinnede akkurat hva jeg ønsker av feminin duft ved siden av meg i senga? Slik som får damer til å sikle alle steder. Å kle seg smart er smart :-) Selvtillit er heller aldri feil. Får du en dose av det så skjønner du også bedre hvor smart det er å kle seg med snasne klær.

Sjekk ut denne lekne facebooksiden: http://www.facebook.com/pages/FEEL-GOOD-1/76950408387?fref=ts

Der har du et par magiske tips om hva det er smart å kle seg i!!

Og hvorfor tror du Trosten følger norsk damehåndball? Ja, bortsett fra spretne rumper og et lekent brystparti da. Jo nettopp, karen tjener penger på det. I motsetning til de som sitter kveld etter kveld og banner over det ene stolpeskuddet eller sleivsparket etter 87 minutter i den trøstesløs kjedelige foppallkampen mellom "gud vet hva vs gud vet hvorfor"...

Hehe, du er virkelig en snodig solstråle du solstråle...

Og Kornboy: Jeg innså at Drillo ikke hadde mer å bidra med når han forlot jobben første gangen. Hvorfor han fikk jobben igjen forstår jeg fortsatt ikke. Angående Høgmo så er han nok en snill, grei og oppegående kar. Det beste valget for landslaget? NOPE! Han skal likevel ha lykke til og lykkes han så er det helt alright!

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Kyosa2 Postet 10.10.2013 15:58 Regnskap
Trosten: Har du glemt hva Høgmo gjorde med TIL og hva som skjedde etter at han dro? De gikk på smell etter smell. Hva skjedde med Djurgården etter at Høgmo ankom? Jo, de vant og vant.


Høgmo er et geni innen fotballen og Norge kunne ikke fått en bedre landslagtrener til per dags dato! Det at han bruker ballett i treningen er ikke for å gjøre dem bedre fysisk, det er det psykiske Høgmo fokuserer på. Han vil at guttene på laget skal få variasjon, ha det morsomt på treningene og skape motivasjon blant stallen. Men kanskje det viktigste av alt, han vil skape et godt samhold! Har laget et godt samhold VIL det gi resultater ute på banen. Jeg tipper Drillo var dørge kjedelig og kjørte samme taktikker og taler hver bidige gang, uten at det ga nevneverdige gode resultater.

Hva er det du vil når du sier at de må få opp testoteronet? Tror du det kommer magiske resultater ved at gutta bytter ut balletten med vedhogging istedet? Det handler om å få lagmoralen opp. Når til og med en av spillerne sa at det var bra Drillo ble byttet ut med Høgmo, så vet du at ting ikke fungerte bra bak kulissene.

Tror vi blir å få se en mer offensiv spillestil og mere mål av Norge fremover. Liker spesielt at han satser på de nye gutta!
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Trosten Postet 10.10.2013 16:16 Regnskap
Nåhh...

Vel, som gammel fotballspiller selv så var det fotballen som lokket. I dag skal de altså komme på trening og få servert følgende: Diktstund som oppvarming og Ballet som variasjonstrening.

Unnskyld meg da, men hvem er det som egentlig er femi her..?

Testosteronet kommer med fokus på fotballen det. Ellers så er det vel andre måte å gi samhold på. Den viktigste må vel være å innse at man faktisk spiller for landet sitt. Hvor vanskelig kan det være da...


OG for n`te gang. Jeg var dødelig i mot at Drillo skulle få en ny sjanse. Meningsløst og dømt til å mislykkes. Så langt fra nytenkende som det var mulig å komme!

La oss nå gi balletten, jeg mener Høgmo en sjanse. Ikke nødvendigvis dømt til å mislykkes på samme måten som Drillo.

Nå burde jeg jo avsluttet med stil. Med et dikt mener jeg, men står over... 

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Kornboy Postet 10.10.2013 16:31 Regnskap
Nå hadde vel du ganske mye mot Drillo før han ble ansatt også, fordi han var blodrød politisk :-)

Vi kan vel alle være enig om at en Høgmo som er i form er bedere enn en grå Drillo uten nye ideer, så får vi ta det videre derifra, se hvordan det går.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Trosten Postet 10.10.2013 16:43 Regnskap
Klarer lett å skille snørr og bart. Har aldri hatt noe i mot Drillo som landslagssjef på grunn av politisk ståsted. Så blåst er jeg ikke.

Og ja, ingen tvil om at Høgmo er et bedre valg nå, men altså langt fra det beste.

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 10.10.2013 21:32 Regnskap
Endret
10.10.2013 21:33 RinusMichels

Noe for deg Trosten? http://vgsporten.vg.no/2013/10/10/derfor-har-norsk-fotball-mye-a-laere-av-belgia/ Eggen kunne sagt dette for 30 år siden. Belgia har vel lært littepittegranne av sine naboer. . . Hvem ville vært bedre enn Nordlendingen? Ferguson:-)?

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Løk Postet 10.10.2013 23:41 Regnskap
Blir spennende å se da. Selv får jeg sterke flashbacks til da Hareide overtok.
- To sittende midtbanespillere.
- Ballbesittende spillestil gjennom sentrallinja

Det er godt mulig at vi har bedre spillermateriale denne gangen, håper virkelig det hvertfall (selv om jeg har mine tvil).

Jeg mener fortsatt at timingen for sparkingen av Drillo var merkelig. Etter det som har kommet frem de siste dagene virker også prosessen gjennområtten. Men hva kan man vente seg av Hallén som støtter Blatter. Og Siem som har lært gamet i Sør-Afrika og Vålerenga. Kan ikke skjønne annet enn at enten Hallén og Siem, eller Nils Johan forsvinner. Semb har jo blitt overstegsfintet her.

Lurer på hvilken informasjon Høgmo har fått underveis. Hvis han har vært med på spillet til Hallén, er han også en drittsekk. Hvis ikke, har Hallén sørget for å gi ham en vanskelig start på karrieren som landslagssjef med mye utenomsportslig fokus. Har dessverre en følelse av det første. Eller så har han hatt dårlig kommunikasjon med Drillo.

Jeg har som nevnt heller ikke tro på Høgmo. Han har riktignok hatt "suksess" med Tromsø og nå trukket Djurgården opp fra søla, men landslaget er et annet ballgame. Heldigvis starter han med to "lette" kamper.
Siden omtrent halvparten av landene kvaler til EM, burde han også ha en god mulighet til å slukke mesterskapstørsten.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Piggfri Postet 11.10.2013 19:39 Regnskap
Så du antyder at Høgmo har vært med på et spill? Pinlig.
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Løk Postet 11.10.2013 20:32 Regnskap
Du antyder at det er helt utenkelig at Høgmo ble informert om planen til Hallén før Drillo fikk beskjeden? Pinlig.

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: HEIA NORGE!
Per Magnus Bing pmbing@hotmail.com Postet 11.10.2013 21:01 Regnskap
Norge i ny offensiv formasjon - endelig spiller vi FOTBALL gutter! Heia Kjetil Siem og Hallen! Lenge leve Kong Hogmo!

WINNER WINNER CHICKEN DINNER!!!!!!!!!!!!
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
kjemos Postet 11.10.2013 23:28 Regnskap
Man vet egentlig ikke hva man skal si,..utn å virke hovmodig :(
Nå kritiserte jeg vel egentlig ikke eventuell spillestil under Høgmo, men hans evner som leder....
Naturligvis håpet man at man skulle ta feil, at Norge skulle få en oppsving;..hvilket enda ikke er for sent.
Må vel uansett konstatere at kveldens match var langt verre enn fryktet :-(
Selvfølgelig, vi er på ingen måte gode nok heller, vi har på ingen måte spillermateriale i nærheten av den klasse som kreves. Ronny deila sa vel det så sant, etter U21 mesterskapet, til de som i overbegeistring snakka om norske ung gutter i PL neste;..at det var på tide å stikke finger'n i jorda.....
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig :(
Kornboy Postet 12.10.2013 00:00 Regnskap
Går uansett ikke å avgjøre det etter 1 uke med trening og kun 1 kamp. Norge var elendige før og er elendige nå, med eller uten Høgmo.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig
Løk Postet 12.10.2013 10:34 Regnskap
Enig i det.
Nå skal ikke jeg komme å si "Hva sa jeg", men hva sa jeg?
Med fasiten i hende kan man slå fast at timingen for ansettelsen var elendig.
Presser Drillo ut og en, for anledningen overnaiv Høgmo inn ryker på det største kvaliktapet siden Spania (som var play off). Den verste debuten for en landslagssjef siden Tor Røste Fossen for 35 år siden. Og det mot et skadesvekket Slovenia.

Når i tillegg de andre resultatene gikk med oss, føles det ekstra bittert.
Nå er vel ikke så mye som tyder på at vi hadde vunnet denne kampen med Drillo, men det defensive hadde blitt mye høyere prioritert. Så kunne vi flaksa inn et dødballmål eller noe.

Jeg er enig i at en stilforandring over tid er å foretrekke. Men at den skal innføres i slutten av en VM-kvalik blir meningsløst.

Ingen har tjent på sparkingen av Drillo. Drillo sitter bitter igjen, Hallén (spesielt) og Siem fremstår som inkompetente rasshøl, Semb har blitt overkjørt/forbigått og Høgmo har fått en verst mulig start i ny jobb.
Blir spennende å se hva evalueringen i etterkant ender med. Setter ti dollars på at enten Semb, Hallén eller Siem tar sin hatt og går før neste kvalik.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig
Trosten Postet 12.10.2013 13:32 Regnskap
Enig. Tenkte kanskje ikke det var så nøye, men når jeg ser hvor vi kunne vært med en heldig seier mot Slovenia så forstår jeg tanken. Ingen hadde tatt skade av å la Drillo ta de siste to kampene.

Kanskje fotballforbundet også har vært litt redd for at Drillo på litt heldig vis skulle sikre VM billett.

Kunne man da sparke en Drillo etter at han hadde sikret Norge en tur til VM i Brasil...? Og hvor Messias hadde både Høgmo og fotballforbundet vært om Høgmo flakset Norge videre til VM. Gambling? Vel, tap ble det og vi er sikret glisne tribuner på Ullevål i alle fall noen år...

Trosten

THE ONLY THING I`M ADDICTED TO.. http://www.miinto.no/
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mulig
Mr1950 Postet 12.10.2013 13:41 Regnskap

Snipp: 1-0    Snapp: 2-0    Snute: 3-0          Så var eventyret ute.

Kan nesten se for meg "Drillo" sitendende i godstolen, smilende i sjegget...   :-)

- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 12.10.2013 14:26 Regnskap
Drillo satt for lenge og tapet i går må vel egentig settes på Drillo selv. Han burde røket dagen etter hjemmetapet mot Sveits, så hadde Høgmo hatt litt mer tid på seg.

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Piggfri Postet 12.10.2013 15:43 Regnskap
Jeg greier desverre ikke å ta denne løken på alvor. Grunnen er selvsagt at vedkommende jobber hardt for å fremstå som seriøs, men det faller jo igjennom gang på gang.

Gårsdagens kamp og den nye treneren er allerede ferdig diskutert og analysert -så jeg lar det bli med det.
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Per Magnus Bing pmbing@hotmail.com Postet 12.10.2013 17:47 Regnskap
Loek har sagt ting som de er i denne saken og dette er paa en maate som en iq test, de som ikke er enige med Loek er dumme i hodet..

WINNER WINNER CHICKEN DINNER!!!!!!!!!!!!
- Svar på innlegg
Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
kjemos Postet 12.10.2013 19:44 Regnskap
Endret
12.10.2013 21:52 kjemos

Man skal selvfølgelig ikke kle av Høgmo etter en samling og 4 felles treninger med lagt. Det sier seg selv at det blir umulig å få festet grep, stramme tøyler etter en snau uke.
Regner med at han/laget bare lot det stå til, prøve å sette en offensiv som skulle sørge for de/det nødvendige målet. I stedet fungerte det absolutt ikke i den defansive organiseringen, og heller ikke på topp med braaten og moa. Det var egentlig hårreisende mot en motstander, som hvis man er litt ekkel kan kalle nivået over lilleputt.
Jada, balkan lag med iboende tekniske kvaliteter, men likevel en motstander vi er nødt til å slå hvis man i hele tatt skal kunne snakke om ambisjoner.
Vel, det kan bare gå en vei;..det er nødt til å bli bedre.
Registrerer at Høgmo vil være nådeløs i den mentale biten videre i arbeidet;..og da regner jeg med at han vil måtte ta den biten jeg skrev om i trådstart;..nemlig luke ut alt jeg var bekymret for. Det er her det store slaget vil stå.
Til Rinus, så vil jeg påpeke at diverse klassespillere i europa, som f,eks Balotelli tross alt har mere ferdigheter iboende enn norsk gråstein;..og om han og likesinnede har hang på fest og fyll ukentlig, så vil vi alikevel henge etter ferdighetsmessig;...så vi er nødt til å satse på spillere/spillertyper som er villige til å ofre ALT.
Det er dog;..naturligvis rom for en ny norsk/bosnisk Zlatan, eller en ny, men mye bedre Myggen utgave.
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Løk Postet 13.10.2013 10:22 Regnskap
"Jeg greier desverre ikke å ta denne løken på alvor. Grunnen er selvsagt at vedkommende jobber hardt for å fremstå som seriøs, men det faller jo igjennom gang på gang"

Hahahahaha. Da har dagen kommet hvor noen faktisk anklager Løk for å være for seriøs. 
HM, du kan slutte å lete, Piggfri er månedens oddsnetter..

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
kjemos Postet 08.10.2016 22:16 Regnskap
Over 3 år er gått, og uforståelig, men sant, Høgmo sitter tross uendelige nedturer mot ukvalifisert motstand, hinsides teite disponeringer en rekke ganger, totalt manglende evner til sjølkritikk, etc, etc
U21 generasjonen, som tok seg til semi i Israel mesterskapet har vært blandt tilgjengelig materiale. Kanskje den beste årgangen noensinne på aldersbestemte, men gutter er/var ikke menn enda.....
Høgmo har uansett kunne velge blandt disse, samt flere talenter underveis, men han har også uforståelig valgt navn som Skjelbreid, en spiller som aldri har klart å bidra med noe som helst kreativt, og totalt manglet framdrift. Han har hatt en nøkkelposisjon under Høgmo i TRE år, forstå det den som kan!!!Det er mange navn som kan nevnes med negativt fortegn,som Høgmo har kastet innpå kamp, etter kamp, men det er også brukt og forsøkt 40-50 forskjellige under disse tre årene :p Det har vært formasjons og lag endringer nærmest hver eneste match i perioder.
Landslaget, og forsåvidt norsk klubb fotball ser ut til å være det dårligste på over 25 år. Milevis fra europatoppen. Han sitter vel inn mot San Marino kampen også, men da bør det være slutt......


- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Løk Postet 09.10.2016 16:09 Regnskap
Anbefaler for øvrig å se Høgmos forste pressekonferanse, da han satt med en sprettball og snakket om hvordan han skulle revolusjonere landslaget. Helt på høyde med Norling i Brann.

Man ligger under mot et møkkaland og har ett bytte igjen, hva gjør man?
Jo, setter på Stefan Johansen som hverken er målscorer eller har vært i form på 1,5 år. Eller tre år med rare disponeringer, spillere i uvante roller og vinglende formasjoner er dette et verdig punktum på en tragisk priode som landslagssjef.

Intervjuer med Forren og King viser vel også at tilliten i gruppa ikke er på topp. Selv om det skal sies at det er latterlig å ta dette offentlig.

Nå gjenstår det bare for Per Messias å slutte på samme måte som han startet, midt i en kvalik. Gjerne i en kaotisk, rotete og løgnaktig prosess.

Adios Messias.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
sANTER Postet 09.10.2016 19:08 Regnskap
Mange ropte på at Norge skulle spille mer ballbesittende og Høgmo har utvilsomt lagt om den norske stilen til å satse mindre på kontringer. Tall presentert av VG viser at Norge trenger flere sjanser for å score enn under Drillo. Samtidig scorer motstanderen hyppigere, de trenger færre sjanser!
Dersom man tenker at laget har samme kvalitet kan dette bety at den nye spillestilen gir oss dårligere sjanser og gjør oss mer sårbare bakover.

Tenker man at laget er dårligere kan man stille spørsmål om det tilsier omlegging til mer krevende spillestil? Noen ville tenkt at med dårligere spillere burde man heller prioritere å bli bra på enklere oppgaver som dypt forsvar med små avstander(som Aserbajsjan?) og terping på dødballer(begge veier)

Endring i kamp når Norge kommer under har vi vel egentlig aldri vært spesielt bra på, det er gjerne kvalitetslag som best er i stand til å forandre taktikk når dette kreves?

Jeg oppfattet opprinnelig Høgmo som en del av Drilloskolen så egentlig er han kanskje satt til en spilleomlegging han ikke har egenskaper til å gjøre godt? Kanskje forteller dette noe om kompetansen til lederne (og sponsorene?) som ønsket et mer ballbesittende Norge? I letinga etter inspirasjon kan det virke som om man har sett til lag med spillere av høy kvalitet og så håpet at nordmenn skulle kunne utvikle seg inn i roller med store sko å fylle. Hadde Norge hatt stjerner kunne kanskje dette noe for seg. Likeledes har han med merkelige uttak tenkt at norsk genialtet skulle blomstre med spillere i ukjente posisjoner.

Har jeg tolket noe rett i mine teorier er det dermed forståelig at de fleste spillerne stiller seg bak ham. De blir fortalt at de kan gjøre som de beste i verden gjør... I akkurat dette må han ha god kompetanse. Videre virker det som fokus på defensive oppgaver kommer noe i skyggen av å utvikle seg offensivt. Er det Barcelona som er forbildet?

Skal man fortsette å spille ballbesittende har vi neppe kompetanse blant norske trenere. Vi trenger noen som gjenkjenner hvem av talentene som er nærmest de egenskaper en kreativ spillestil krever. Og som gis tid til å bygge en stamme. Alternativet er å gå tilbake til Drilloskolen!


- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Løk Postet 12.10.2016 23:31 Regnskap
Da har Drillo kastet seg inn i debatten også, takk for sist liksom. Det er opplagt at han koser seg om dagen, noe som for så vidt er forståelig. Tipper Roar Robinson og Guttorm Dilling heller ikke gråter over fiaskoprosjektet. Hedersmenn med 30 års ansennitet som ble fjernet fordi de hadde lojalitet til Drillo.

At Svendsen fremskynder evalueringen kan bare bety en ting. Tipper de sitter i sluttforhandlinger i dette øyeblikk.

Selv om jeg skjemmes av det, synes jeg nesten synd på Høgmo slik situasjonen har blitt. Han står rakere enn jeg hadde trodd. Mulig en lønn som han aldri vil se igjen har en betydning riktignok.
Men altså bare nesten, dolkingen i ryggen til legenden Drillo har ført til at han alltid vil være på rasshølsiden i Løks bok.

P.S. Skuffende lite aktivitet her for tiden. Ingen som er i ekstase over Bendtner engang.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
kjemos Postet 16.11.2016 21:43 Regnskap
Da er eventyret over;...Høgmo's eventyr riktignok, for hva kan man ikke kalle en jobb med en årslønn på brutto 4,2 millioner til mannen som etter cupfinalen mot Hødd (tap) stod åpent foran tv kameraene å uttalte at: "æ e stolt av gutan" (Tromsø laget han trente) Samme mann som trakk seg ut av RBK for ikke å ha tålt presset, osv, osv
Det å få til en slik avtale ved å ta på seg ansvaret, å trene Norge, rettere sagt, å overhode kunne være ett alternativ som trener for landlaget.
Det gjenstår bare ett eneste spørsmål!

Hvem ga/kunne finne på å gi Høgmo denne hinsides gullkantede avtalen?

Jeg tenker i grunn mere på alle vaffelkakestekere, loddselgere, frivillige på alle plan i norsk fotballs grasrot, enn på uteblivelse av resultater, mesterskap utn Norges deltagelse når jeg føler sinne for at dette kunne skje.
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
RinusMichels jeffreybuckley@hotmail.com Postet 17.11.2016 08:51 Regnskap
Det var vel 3.2 det ble sagt? Det er vel hva NFF betaler landslagssjefen uavhengig om han er tykk eller fra Østlandet. At Høgmo får det de skylder han hvis han sparkes er vel bare fair. Husk at en landslagsjef kan ikke fuske med overganger ala Solskjær og får vel ikke annet enn betalte turer og lønn. Kunne vært veldig hyggelig å høre hvilke norske managere som har hatt fin suksess de siste ti årene og som kan være aktuelle til å ta over. Tilbake til gampefotballen som Rekdal(selger seg selv) vil eller den positive we Can do it Solskjær typen.

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
Løk Postet 17.11.2016 15:01 Regnskap
Høgmo fikk jo ikke sparken. Han initierte derimot sin egen avskjed, men trakk seg heller ikke...
Svendsen fortsetter "åpenheten" til sin forgjenger altså. Patetisk.

Patetisk er også et dekkende ord for hva Høgmo har fått til med forholdsvis frie tøyler og et (i nordisk sammenheng) stort budsjett. Det har faktisk vært sammenhengende ræva med unntak av et par mnd i fjor.
På toppen av det hele, klarte han å dolke Drillo i ryggen og finte bort Semb (som uansett surrer rundt i gangene med 3 mill i lønn, så er ikke så synd på ham).

Greit at vi ikke lenger har mange spillere i toppen av de beste ligaene, men de få vi har har i tillegg blitt brukt i uvante posisjoner. Mange ganger.
Det morsomme her er å scrolle 3 år oppover i tråden, "geni" er til og med brukt.

Nei, kom inn med noe autoritet. En som kan jekke ned gutta som klager på stort sett alle andre enn seg selv.
Det kan uansett ikke bli noe verre enn Peeg Messias/Brutus.

Mvh
Løk

The King of Pling
- Svar på innlegg
Re: Høgmo ny landslagssjef;..er det mu
kjemos Postet 19.11.2016 20:27 Regnskap
Høgmo har naturligvis en kontrakt som forbundet må forholde seg til. Nå ble den vel omtrent oppfylt, som om han hadde fått sparken. Dette våset med at han hadde tatt initiativ til å diskutere sin stilling selv, men ikke ville/hadde sagt opp skjønner vel ikke noen særlig av, bortsett far Svendsen, Semb & Co

Spørsmålet jeg lurte på var hvorfor Høgmo ble ansatt, og enda mere uforståelig, hvordan kunne et slik alternativ, som det ble, være verdt;..ok, var det 3,2 mill/ÅR. Det burde Hallen og Siem svare på.

att fotballen, så mente jeg den gangen at drillo var gått ut på dato. Magien med seire på bekostning av underholdningen var på full retur over lengre tid. Det kjedelig ble etterhvert bare kjedelig......

Enig i at Rekdal virker like grått og trist, Hamren også. Hva hadde f.eks Sverige vært utn Zlatan under Hamren?

Solbakken har jeg personlig aldri hatt helt sansen for. Det bunner vel mest i at jeg har hengt meg opp i hans mange uttalte stikk om b.l.a RBK kulturen, og nærmest forakt for RBK. Som landslagstrener bør man vel være litt mere samlende.....

Ikke godt å si hvem som burde trent laget. Autoritet må inn, noen må kunne kalle en spade for en spade. Være tydelig. Det må selvfølgelig strammes defansivt, men man må utvikle ett mer spillende lag enn under drillo. Og vil jeg tro, det må legges ned en innsats som vi så/ser av islendingene, i hvertfall i kamper med betydning. Vi må kompensere sviktende ferdigheter der det kan hentes utn å falle ned på ren drillo fotball, men evne å variere, spille litt mere ball.
- Svar på innlegg