Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Unibet|Casino|Fanteam
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Fantasy

Tilbake til forum
FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 19.11.2015 10:25 Regnskap

Hei,
 

Denne tråden er ment som en introduksjon til de forskjellige turneringsformatene som tilbys hos FanTeam, samt å oppdatere litt om kommende turneringer. Spørsmål er som alltid velkommen og vil bli besvart fortløpende!

 

Standard turneringer (Garanterte premiepotter):

I en standard turnering på FanTeam velger du 11 utespillere og 1 reserve. Du kan velge flere forskjellige formasjoner for laget ditt, men man må ha med 1 keeper, 3 forsvarere (maks 5), 2 midtbanespillere (maks 5) og 1 angriper (maks 3). Alle starter 100 millioners budsjett å handle spillere for, og du kan velge opp til 3 spillere fra samme klubb til ditt lag. Denne typen turnering går som regel over en hel serierunde, eller en dag der det er mange kamper fra samme liga.

De fleste av turneringene på FanTeam har en garantert premiepott. Dette vil kort fortalt si at FanTeam garanterer for en samlet premiepott uansett hvor mange deltagere som blir med.

For eksempel kan en turnering ha €1000 garantert med €10+1 innkjøp som FanTeam garanterer som premie pott. Selv om antall spillere da blir 85 spillere vil premiepotten fremdeles bli €1000. Blir det derimot 130 deltagere vil premiepotten øke til €1300.


5-A-Side / 6-A-Side:

5-a-side turneringsformatet er tilpasset singel kamper. I denne turneringstypen velger man en spiller til hver posisjon, en ekstra utespiller man selv velger posisjonen til samt at man har en spiller på benken.

6-a-side turneringsformatet er tilpasset for en mindre sammensetning av kamper, som oftest 2-3 kamper som går innenfor samme tidsrom. Man velger en keeper og kan velge mellom formasjonene 2-2-1, 1-2-2 og 2-1-2


Freeroll:

En freeroll er en turnering det er gratis å delta i, men der man fremdeles spiller om en fastsatt pengepremie sponset av FanTeam.

Draft and Go:

Dette er akkurat som en standard turnering, men det er satt et maks antall deltagere i turneringen. Formatet minner mye om sit and go fra online poker og man finner dem for alle innkjøps nivåer!

 

 

Double or Nothing:

I denne turneringsformen blir premiene fordelt til halvparten av spillerne. Hvis turneringen for eksempel har 10 deltagere blir det 5 premier, og man dobler innsatsen man gikk inn med.


Winner takes all:

I dette formatet er det bare en vinner av turneringen. Større risk, men også større premier i forhold til innsats.


Custom:

På FanTeam kan man også lage sine private turneringer for å utfordre venner eller åpne turneringer der man utfordrer hvem som helst til å delta. Her kan man selv velge hvilke kamper turneringen skal inneholde, budsjett man har til rådighet, premiefordeling og hvilket turneringsformat man ønsker. Her er mulighetene mange, og alle forhold lagt til rette for at du skal få spille turneringene du ønsker.


Flere lag i samme turnering:

De fleste turneringsformatene hos FanTeam gir spilleren muligheten til å registrere flere lag i samme turnering. Det er samme registreringskostnad for hvert lag man registrerer, og man kan vinne penger med alle lagene man entrer så lenge de presterer godt nok!

 

Vi i FanTeam ønsker alltid å høre forslag til forbedringer, og er det ønsker om spesielle turneringer eller nye turneringsformater er vi alltid villig til å prøve nye ting!

 

Mvh

FanTeam


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 20.11.2015 11:00 Regnskap

Endelig er landslagspausen over og de europeiske ligaene sparkes i gang igjen i helgen!
 

Hos FanTeam har vi et bredt utvalg turneringer denne helgen med et par skikkelige godbiter:
 

€1000 garantert turneringen for Premier League sørger for ekstra spenning på lørdagen! Turneringen har standard regler og du kan registrere deg her €1000
 

Vi følger også opp vår populære lørdagsturnering for Bundesliga med €750 garantert, og den kan du melde deg på her
 

De fleste ser også virkelig frem til El Classico på lørdag, og til denne storkampen har vi flere turneringer klar! 6-A-Side med utvidet budsjett for spillerkjøp og €150 garantert kan man registrere seg til allerede ved å følge denne lenken!
 

For de som ikke er helt klar for turneringer med innkjøp enda har vi to €50 Winner takes all freeroller denne helgen! Premier league her og for Bundesliga her
 

Lykke til i helgens turneringer :)


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 24.11.2015 10:32 Regnskap

Champions league er tilbake!


Etter 3 ukers pause er det klart for nest siste kamp i gruppespillet i Champions League, og nå begynner det virkelig å dra seg til i flere av gruppene!

 

FanTeam har et stort utvalg turneringer for kvelden, og videre følger et lite utdrag av kveldens turneringer:

 

Først ut er 6-a-side turneringen som inkluderer begge kampene som starter 18:00 i dag! Zenit tar imot Valencia og Bate møter Leverkusen til dyst. Zenit står med imponerende 4 strake seire på de 4 første og er med det sikret avesement og trenger bare uavgjort mot Valencia for å sikre gruppeseieren! Både Bate og Leverkusen trenger sårt en seier for å holde liv i drømmen om avesement, og de fleste holder en knapp på at Leverkusen trekker det lengste strået her. FanTeam garanterer €150 og du kan melde deg på turneringen ved å klikke her: €150 6-a-side

 

Klokken 20:45 braker det løs med 6 kamper hvor lag som Barcelona, Arsenal, Chelsea, Bayern Munchen og Roma skal i aksjon. Med andre ord vil det være plenty muligheter til å lage et solid drømmelag til å kjempe om den garanterte premiepotten på €1000. Turneringen finner du ved å følge denne linken: €1000 Garantert

 

De som har lyst å prøve en gratis turnering på FanTeam i kveld vil også få muligheten til det! Winner takes all med €50 i premiepotten finner du her: €50 Freeroll

 

Husk at FanTeam har 200% Deposit bonus opp til €250 for alle som gjør første innskudd med bonuskoden FT500 (kommer automatisk opp ved første innskudd).

 

Lykke til i kveldens turneringer! 


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 25.11.2015 15:12 Regnskap

Champions League Onsdag 25.11


Ny dag og nye muligheter på FanTeam med kveldens Champions League turneringer!

 

Litt spesielt for dagen er det at man har kampen mellom Astana og Benfica starter allerede klokken 16:00. Denne kampen har en 5-a-side turnering med €100 i premiepotten som man kan registrere seg til her: €100 Garantert


Klokken 18:00 er det klart for CSKA Moscow mot Wolfsburg i den meget tette gruppe B, og denne har også en 5-a-side turnering med €100 i premiepotten som man kan registrere seg til her: €100


Hovedturneringen for kvelden starter klokken 20:45 og har en garantert premiepott på €1000! Med 6 kamper og lag som Real Madrid, Paris St Germain, Juventus, Atletico Madrid og begge Manchester klubbene i aksjon skulle det ikke skorte på spillere å velge mellom til sitt lag! Turneringen finner du her: €1000 Garantert


Det finnes i tillegg et bredt utvalg av andre turneringer som kan passe en hver lommebok! I tillegg bestemte FanTeam seg tidligere i uken at alle som benytter (eller har benyttet) first deposit bonusen  vil få 180 dager på å spille inn bonusen, istedenfor de opprinnelige 90 dagene som var satt!

 

For å få 200% bonus på ditt første innskudd opp til €250 er det bare å registrere seg via denne linken: 200% Innskuddsbonus og bruke hvilken som helst av innskuddsmulighetene!

 

Lykke til i kveldens turneringer!


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
brAwler Postet 25.11.2015 20:50 Regnskap
Hei!

Hvor ble det av one player per team turneringene? Digget de!
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 25.11.2015 21:14 Regnskap
Endret
25.11.2015 21:16 FanTeam

Hei brAwler! 

Dette er et turneringsformat vi har gitt en pause mens vi tester andre formater, men du skal ikke se bort fra at de dukker opp igjen snart!

mvh

 


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
brAwler Postet 26.11.2015 18:39 Regnskap
Endret
26.11.2015 18:57 brAwler
26.11.2015 18:59 brAwler

Okei, jeg håper på det:)

Er det nye create team designet kommet for å bli forresten? Synes det er litt tungvint at matchene ikke er synlige slik som før.

Blir det noen christmas special tourneys i år? Tenker en turnering over flere runder, gjerne med innsats €50+ kanskje og litt høy guarantee?
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 26.11.2015 19:40 Regnskap
Det nye create team designet er kommet for å bli, men det vil bli oppgradert slik at matchene er lett tilgjengelig når man tar ut lagene! 

Angående "Christmas Special" så er det noen planer, men det får vi komme tilbake til når det nærmer seg :)

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 28.11.2015 11:18 Regnskap
Endret
28.11.2015 11:21 FanTeam
28.11.2015 11:22 FanTeam


Ny Helg, med nye muligheter! Masse action på gang, og videre i denne posten følger noen av de mest populære turneringene for helgen på FanTeam:

 

I Bundesliga er det full runde denne helgen, og vi kjører €750 garantert i turneringen som dekker lørdag og søndags kampene!

 

De 3 første Oddsnet brukerene som skriver brukernavnet sitt i tråden under vil få en gratisbillett til turneringen, og turneringen finner du ved å følge denne lenken: €750 Garantert 

 

Full runde også i Premier League denne helgen, og vi har et tettpakket turneringsprogram med €1000 Garantert som hovedturnering! Ellers finner man turneringer med innkjøp fra €1 til €200, så her finnes noe for alle og en hver som liker PL! De som ikke er helt klar for innkjøpsturneringer kan også prøve seg som manager i helgens gratisturnering  for premier leagueJ Den finner man her: €50 Freeroll

 

Lykke til!


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
SokndalHalifaxian Postet 28.11.2015 11:30 Regnskap
East Stirling

Gullsitat: Rap is Crap - George Harrison
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 28.11.2015 11:37 Regnskap
Første billett går til East Stirling! Lykke til

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
Villbringebær Postet 28.11.2015 13:27 Regnskap
Har dere turneringer som går over hele sesongen også som det "orginale" spillet? Fint design btw!
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 28.11.2015 13:34 Regnskap

Hei Villbringebær! 

Takk for tilbakemeldingen! 

Vi har ikke prioritert sesongspill sålangt, men det er noe vi vurderer å kjøre etterhvert. Man kan uansett lage turneringer som går over flere runder (eller resten av sesongen) når man lager egne turneringer som bruker :) 

Mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 04.12.2015 15:58 Regnskap

Da er det endelig blitt fredag igjen, og med det første helg i et hektisk juleprogram i flere av de europeiske ligaene! For Premier League markerer dette startskuddet for den mest hektiske perioden av året, og hele 5 fulle serierunder skal unnagjøres før nyttår :)

 

Allerede i kveld er det turneringer for Bundesliga, Championship og Toto Super Lig på FanTeam!

 

€5 5-a-side turnering  Schalke og Hannover finner man her: €50 Garantert

 

€5 5-a-side turnering   Galatasaray og Bursaspor finner man her: €50 Garantert Toto

 

€10 5-a-side turnering Ipswich og Middelsbrough finner man her: €100 Garantert


For Premier League denne runden har vi et rikt utvalg, og noen av de mest poppulære følger her:

 

€1000 Garantert  for lørdagskampene med €10 innkjøp

 

€150 Garantert for lørdagskampene med €3 innkjøp

 

FanTeam har også en Gratis turnering der man kan spille om 10 billetter til søndagens Premier League turnering  mellom Newcastle og Liverpool . Registrer deg her for å delta: €100 Freeroll

 

Det er også en rekke turneringer fra ligaer som Bundesliga og La Liga, så FanTeam har noe for en hver smak denne helgen!

 

Lykke til :)


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
Ovechkin Postet 04.12.2015 16:42 Regnskap
Jeg ser det står TBA på hockey. Er det NHL som kommer, eventuelt når?
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 05.12.2015 11:44 Regnskap
Endret
05.12.2015 11:51 FanTeam
05.12.2015 12:15 FanTeam


Hei Ovechkin! 

I første omgang er det KHL som kommer på plass. Vi håper vi kan lansere hockey på denne siden av året, og vi vil nok utvide tilbudet med flere ligaer fortløpende når det er kommet i gang :)  NHL blir blant ligaene som vil bli prioritert å få på plass! 

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 09.12.2015 17:02 Regnskap

I kveld rundes gruppespillet for CL av, og FanTeam tilbyr blant annet følgende turneringer:

 

Hovedturnerngen har €10 inkjøp med €1000 Garantert premiepott! Registrere deg her: €1000

 

Doubble or Nothing turnering med €20 innkjøp finner man her: Double or Nothing

 

Vi kjører også en gratis turnering der vinneren får €50, og den kan dere registrerer dere i her:  €50 Freeroll

 

Lykke til i kveldens turneringer, og ikke glem at vi har 200% First deposit bonus for alle våre kunder!


 


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
brAwler Postet 12.12.2015 18:17 Regnskap
Skulle akkurat sette et spill på Bournemouth - United, men oppdaget at Varela og Borthwick Jackson ikke er i troppen. Hvorfor er de ikke det?
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 14.12.2015 10:00 Regnskap

Hei!

Dette var en glipp på vår side, og blir rettet opp til neste runde! 

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
torgoroth1 Postet 15.12.2015 00:14 Regnskap
tar gjerne en gratisbilett nick: lordgrimz
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 15.12.2015 15:11 Regnskap
Hei torgoroth1, 

De gratisbillettene var i utgangspunktet til en tidligere turnering, men siden det snart er jul, og du faktisk er blant de 3 første gir jeg deg en billett til førstkommende €750 garantert i Bundesliga! Lykke til!

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
brAwler Postet 16.12.2015 00:21 Regnskap
Endret
16.12.2015 00:27 brAwler

Hvorfor er Dier registrert som midtbanespiller på Tottenham? Han er forsvarer vel??
Og hvorfor er ikke Everton - Leiceister med på lørdagsspillet?
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
torgoroth1 Postet 16.12.2015 08:38 Regnskap
det står at jeg ikke får brukt biletten pga "low founds" selvom biletten er på min konto
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 16.12.2015 15:08 Regnskap
Endret
16.12.2015 15:09 FanTeam
16.12.2015 16:58 FanTeam


Hei Brawler!

Dier er registrert som midtbanespiller fordi han spiller som midtbanespiller i 4-2-3-1 systemet Tottenham bruker denne sesongen. At Everton-Leiceister ikke er inkludert der er en glipp vi skal få rettet opp! Takk for tilbakemeldingene :)

Da skal problemet med at Everton-Leicester ikke var med i turneringen være løst!

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 16.12.2015 15:23 Regnskap
Hei torgoroth1,

Vi skal se på problemet med en gang, så kommer jeg tilbake til deg når vi har funnet en løsning :)

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 17.12.2015 10:51 Regnskap
Da skal problemet med turneringsbilletten din være fikset torgoroth1 :)

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
brAwler Postet 17.12.2015 20:06 Regnskap
Da så;) Han er jo back på originalen så jeg trodde han var det;)

Takk for kjapp respons og action btw.

Satt akkurat et lag på 1000 guaranteen og skulle sette ett til med en endring bare, men får ikke opp laget i previous team. Får dere sjekket dette? Jeg prøvde både i Chrome og firefox.
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 19.12.2015 11:14 Regnskap
Hei Brawler,

Vi har kjørt noen tester på vår ende nå, og her fungerer previous teams som den skal! Merk deg at det er mulig å skru av "auto save" team under innstillinger, så det kan være her problemet ligger!

mvh

FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 11.01.2016 12:20 Regnskap


I morgen braker det løs med ny runde i premier leageue! Hele runden er spredd over tirsdag og onsdag, og FanTeam har en drøss med turneringer på tapeten!

 

Tirsdags turneringer: €300 Garantert inkluderer alle 3 tirsdags kampene. Kan United endelig få litt fart på sakene borte mot Newcastle? Klarer Palace fortsette å henge seg med i toppen med 3 poeng borte mot akterutseilte Aston Villa? Blir West Ham`s 7 kampers rekke uten tap brutt av Bournemouth? Mange spørsmål skal besvares tirsdags kveld!

 

På onsdag er det hele 7 kamper på tapeten, og storkamper som Spurs-Leicester og Liverpool-Arsenal står for tur! I tillegg møter Manchester City-Everton til dyst, så det er en rekke storkamper på gang! FanTeam kliner til med en €1000 garantert turnering som kveldens høydepunkt, og har også en rekke andre turneringer for kvelden!

 

Det er også mulig å prøve FanTeam`s gratisturneringer disse dagene, og de finner du her: Tirsdag og Onsdag

 

Lykke til med ukens turneringer! 


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 18.01.2016 16:55 Regnskap

Mandags action på FanTeam! 

I kveld er det turneringer fra Premier League, La liga og tyrkiske Toto Super lig på Fanteam! 

Les deg opp på kveldens kamper her: FanTeam Blog og bli med og kjemp om nærmere €1000 garantert!

Lykke til :)


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 21.01.2016 16:00 Regnskap

 

Det går så smått mot helg igjen, og det er full rulle i de største ligaene igjen etter vinterpause i Spaia og Tyskland. FanTeam har som vanlig tett program og noen av høydepunkene finner du her:

 

Premier League €1250 Garantert premie

 

Premier League Double or Nothing

 

Bundesliga €500 Garantert premie

 

Det er også muligheter for å prøve FanTeam gratis denne helgen via disse turneringene:

 

Premier League

 

Bundesliga

 

FanTeam har også en spørreundersøkelse gående for å forbedre brukeropplevelsen og gi generell feedback! Vi blir veldig glad hvis du tar deg tid til å gjennomføre denne korte undersøkelsen:  Spørreundersøkelse

 

Som alltid er det også bare å spørre i tråden her hvis det er noe man lurer på, eller har innspill!

 

Lykke til med helgens spill :)


FanTeam.com
- Svar på innlegg
Re: FanTeam Turneringer
asya222 sanadir01@hotmail.com Postet 12.03.2016 01:21 Regnskap
Endret
12.03.2016 01:22 asya222

- Svar på innlegg