Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Unibet|Casino|Fanteam
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Fantasy

Tilbake til forum
FanTeam FAQ
FanTeam bjorn@fanteam.com Postet 13.11.2015 14:33 Regnskap
Endret
13.11.2015 14:40 FanTeam

Hei!

Det er en stor glede for oss å presentere FanTeam for Oddsnet`s brukere, og i denne tråden tenker vi å komme med litt generell informasjon, samt besvare spørsmål.

 

For å gå rett på sak er FanTeam en Daily Fantasy Sports (DFS)  aktør som  tilbyr spill om ekte penger i fantasy format. Noen av dere har sikkert vært innom Fantasyspill tidligere og da vil det meste være kjent, men for de som ikke er kjent med måten man spiller DFS vil denne tråden ta for seg de mest grunnleggende aspektene dere trenger å vite.

 

Videre følger noen av de mest vanlige spørsmålene vi får:


Hva er DFS?

DFS står for Daily Fantasy Sports.

Frem til nå har den mest vanlige formen å spille fantasy vært spill som varer gjennom en hel sesong eller et mesterskap. DFS endrer på dette ved å tilby spill som blir avgjort i løpet av en serierunde, eller til og med spill som bare omhandler en enkelt kamp.


Hvilke spill tilbyr FanTeam?

FanTeam tilbyr foreløbig Fantasy Football fra 12 forskjellige ligaer i Europa: Premier Leageue, Championship, Champions League, Tippeligaen, Obos, Allsvenskan, Superettan, Bundesliga, La Liga, Veikkausliiga, Totto Super Lig og Scottish Premier league.


Hvordan spiller man på FanTeam?

Det er enkelt! Alle managere har et forhåndsbestemt budsjett til hver turnering som er likt for alle. Budsjettet brukes til å sette sammen sitt lag bestående av  keeper, forsvar, midtbane og spiss som alle har forhåndsbestemte priser (mer om priser i et senere punkt). Man kan velge mellom flere formasjoner for å tilpasse egen taktikk, og spillerene man har velger ut på sitt lag får poeng basert på prestasjoner i de aktuelle kampene som inngår i turneringen.Poeng gis på bakgrunn av spillerprestasjoner som å score mål, gi assist eller holde nullen bakover og alle hendelser som gir poeng er fastsatt på forhånd. Man kan lese mer om hvordan poeng fordeles og andre regler her Help center

For alle som tidligere har spilt fantasy spill som Fantasy Premier League eller Tv2`s manager spill vil se at reglene er veldig like og enkel å sette seg inn i.


Hvorfor DFS hos FanTeam?

  • FanTeam tilbyr et bredt utvalg innen Fantasy Football hvor man ikke trenger forplikte seg til  spill som drar ut gjennom en hel sesong
  • 200% deposit bonus ved første innskudd med opp til €500 i bonus
  • Størst utvalg for Fantasy Football
  • Kjapp utbetaling av premier
  • Man kan velge norsk språk på siden
  • Norsk kundestøtte
  • Freerolls for nybegynnerene
  • Man kan lage sine egne spesifiserte turneringer og konkurrere mot venner
  • Eget dashboard på siden der man kan følge med på turneringene mens de pågår

Planlegger FanTeam til å tilby andre spill i fremtiden?

FanTeam jobber alltid med å forbedre produktet, og ønsker å utvide til flere ligaer innen fotball, men også andre idretter i fremtiden. Uten å røpe for mye kan vi melde at det er en ny idrett like rundt hjørnet.


Hvem avgjør utfallet i turneringer på FanTeam?

FanTeam samarbeider med statistikk selskapet Oddsmodel som leverer live feeds og endelige resultater fra alle de 12 ligaene FanTeam har spill fra. Feeds fra Oddsmodel går gjennom poengsystemet som er fastsatt av FanTeam før det fordeles poeng og premier i turneringene. FanTeam kan med andre ord aldri påvirke resultatene, og baserer alle resultater på statistikken som blir levert.


Hvordan avgjøres hvem som vinner?

Poengene som spillerne på ditt lag oppnår i kampene samles til en poengsum som vurderes opp mot de andre deltagerene i turneringen. De med flest poeng vinner, og premiene fordeles etter en premiestige som er forhåndsbestemt.


Er det bare en vinner i hver turnering?

Dette vil variere i forhold til type turnering og antall deltagere. Premiestrukturen kan sammenlignes med det man finner i en pokerturnering, der typisk en bestemt prosentandel av deltagerene får premie og potten fordeles i forhold til plasseringen man ender på. Man kan alltid se hvilken premiestruktur som gjelder for en turnering man ønsker å delta i under turneringsinformasjonen i lobbyen.


Utestenger FanTeam vinnende spillere?

Nei! Hos FanTeam er alle velkommen til å spille, og ingen blir utestengt på bakgrunn av at de er vinnende spillere. Når man spiller på FanTeam spiller man ikke mot FanTeam, men mot andre spillere, og FanTeam opererer kun som arrangør av turneringene.


Hvilke betalingsløsninger har FanTeam?

FanTeam tilbyr følgende betalingsløsninger:

-          Skrill
-          Neteller
-          Webmoney (SwiftVoucher) (Kommer snart)
-          WireCard (CreditCards)
-          AlliedWallet (CreditCards for Norway)
-          PugglePay
-          PaySafeCard

 

Tilbyr FanTeam Norsk Support?

Ja! FanTeam tilbyr norsk support og du har også muligheten til å ha hele siden på norsk.

Vi tilbyr også: Engelsk, Svensk, Finsk, Tysk og Russisk.


Fungerer FanTeam på mobil?

FanTeam holder for tiden på å utvikle en app for spillet, og frem til den er klar, får man den klart beste brukeropplevelsen via en pc eller mac. Det går an å bruke FanTeam på mobil via browser, men det er ikke skalert for mobilbruk foreløbig.


Hvordan fungerer spillerprisene på FanTeam?

FanTeam har dynamiske spillerpriser, noe som i korte trekk vl si at spillerene har forskjellige priser fra serierunde til serierunde i selve spillet. Prisene er kalkulert på bakgrunn av forventede antall poeng spillerene kommer til å oppnå i den kommende runden.


Hvem står bak FanTeam?

FanTeam er eid og drevet av Scout Ltd på Malta. Selskapet består hovedsaklig av skandinaver og plattformen er utviklet av Global-IT AS fra Bergen.


Er FanTeam regulert?

Ja. FanTeam har lisens fra Malta Gaming Authority og UK Gaming Comission.


Hvordan kommer man i kontakt med FanTeam?

FanTeam kan alltid kontaktes på support@fanteam.com så vil vi besvare dine spørsmål så kjapt og effektivt som mulig. Det er også mulig å stille spørsmål i denne tråden.

 

Er FanTeam på sosiale medier?

Ja. FanTeam er aktiv på flere sosiale medier og har også egen blogg:

https://www.facebook.com/FanTeamOfficial/

https://twitter.com/FanTeamOfficial

https://twitter.com/FanTeamNO

https://www.fanteam.com/blog

 

Er Fantasy Betting et helt nytt konsept?

I USA og Canada har fantasy betting eksplodert på nett de siste årene, men da innenfor de tradisjonelle amerikanske sportene som baseball og amerikansk fotball. Alt ligger nå til rette for at Europa står for tur og man registrerer allerede en sterkt økende interesse for Fantasy spill.

 

Vil runde av første innlegg med å si at FanTeam er meget fornøyd med å bli partner med Oddsnet og håper brukerne her på forumet hiver seg på Fantasy bølgen som er i ferd med å treffe Europa for alvor!

 

Alle tilbakemeldinger og spørsmål blir satt pris på, og vi håper på masse aktivitet i tråden :)

 

Mvh

 

FanTeam


FanTeam.com
- Svar på innlegg