Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Fake i travet
Tombo Postet 20.02.2019 22:15 Regnskap
Undertegnede fikset 7 rette på dagens V75 bonus. Ekspertene spådde store penger, men dengang ei. bare 4485,00
for 7 rette. Heldigvis. Jeg byttet nemlig ut nr 12 Best Ruggen med Tusse Storm. Kusk Ole Johan Østre var relativ krystallklar i sin negative bedømming av sine sjanser med Best Ruggen. For nte gang byttet jeg derfor ut en vinner. (verditap: kr 6126,00)  
Slutten på historien: Best Ruggen utklasset feltet og vant med mange, mange lengder. Moralen må bli: ikke lytt til useriøse uttalelser, men spill på potensialet og hestens kapasitet.

- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
keg Postet 20.02.2019 22:50 Regnskap
Jeg leverte selv inn mitt spill tidligere på dagen og Best Ruggen som et 3.valg hørtes for godt ut til å være sant og var en klar banker for meg
Men, etter at den ble så "slaktet" var jeg hjemme og hørte før V5 og DD og byttet den ut.
Umulig å ikke bli påvirket,men noen ganger er d jo korrekte uttalser eksperter og kusker kommer med,men føler at d for d meste er tull og tøys.
Hestene ekspertene har tru på blir svært overspilt og når de i tillegg vinner sjelden så er d nok smartest å gjøre d man hadde tenkt(1.tanken osv).
Men, denne saken går jo på kuskens uttalelser, og jeg synes d er synd at man kjører helt motsatt av d man sier på forhånd(BR skulle kjøres passivt, men ble offensivt kjørt)
At kusken tar feil om hestens sjanse får så være, men at han kjører helt motsatt av d han har sagt til spillerne...
- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
løkkeraua Postet 21.02.2019 17:32 Regnskap
Endret
21.02.2019 18:26 løkkeraua

Den godeste Østre var vel ikke mye bedre på Momarken idag,da han snakket om å stryke dagens største
V4 favoritt fordi banen var så dårlig.
Etter løpet så uttalte han att banen var veldig bra,så hva banemannskapet hadde klart på en times tid
må jo ha vært utrolig bra!
Jeg klarte å ryke p.g.a. uttalelsene hans,men det er jo opp til hver enkelt å lytte til trenere/kusker.- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
Kornboy Postet 21.02.2019 18:06 Regnskap
Dette med uttalelser fra kusker og trenere bringer minnene tilbake for mange år siden når jeg tippet på trav og den godeste Kjell Teigen ikke klarte å holde seg "edruelig" i sine uttalelser :-). "Klink banker" sa han rett som det var om sine hester, som riktignok var mye spilt og flere var favoritter, men til gjengjeld var det gjerne gallopplystne hester som man egentlig ikke kunne stole på. Teigen var dog alltid opptimist :-)

Holder han på enda?

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
løkkeraua Postet 21.02.2019 18:13 Regnskap
Kjell Teigen er død.
- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
Kornboy Postet 21.02.2019 18:19 Regnskap
Obs....det var jeg faktisk ikke klar over. Beklager det.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
tytfaen Postet 22.02.2019 00:09 Regnskap
Ole Johan Østre sier i TG at Best Ruggen er en stor outsider, som trolig kjøres litt på sjanse. Når det var lusetempo første runden(30,6), gjorde kusken helt rett i å angripe. Å klandre kusken for uttalelsene i forkant blir for dumt. Han må ta en avgjørelse der å da, skal han bli sittende bakerst å få hele feltet foran seg i siste sving, eller kjøre til siste 1000.  Østre er IKKE useriøs i uttalelsene sine. Slutt å sutre over dårlig spill, tenk selv. Dere som så Best Ruggen vinne fra dødens sist, burde vite bedre enn å klage på kusken!
- Svar på innlegg
Re: Fake i travet
thai me up Postet 25.02.2019 09:09 Regnskap
Grunnen til at Østre (og de fleste eksperter) lå lavt med "helsehesten" Best Ruggen var jo at hesten har hatt en lei tendens til å bli fryktelig skjev når han må angripe bakfra - spesielt nest sist var han helt banan.

Derfor ville han i utgangspunktet ikke dure på i sporene, men når hesten plutselig var rett og fin var det vel ingen grunn til å sitte med lua i hånda bak denne variable kapasitetstraveren.

Kjell Teigen synes jeg var en skikkelig fargeklatt i sporten. At han alltid var optimistisk skjønte jo de fleste som fulgte med - at da blir man jo ikke "lurt".

Et av mange aspekter gode travspillere må lære seg er jo nettopp "å kjenne" kuskene og hvordan disse normalt ligger i forhåndsuttalelsene. Det blir nesten som å vurdere varminger - de må liksom fravike fra normalen for at de skal ha noe verdi:)
- Svar på innlegg