Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Får ikke utbetaling fra Unibet
United70 Postet 18.02.2019 23:00 Regnskap
En av grunnene til at jeg har valgt å bruke Unibet, er at de alltid har betalt ut kjapt. Men i det siste har de gjort det vanskeligere å gjøre uttak, med krav om IBAN og SWIFT flere ganger.

Nå kommer heller ikke pengene på konto innen rimelig tid.

9 dager etter uttak, er ingenting på konto. Kundeservice svarer at det kan ta inntil 7 virkedager, og at de generelt har hatt mye problemer med utbetaling i Norge i det siste.

Personlig har jeg svært liten tro på at pengene vil være på konto om et døgn, når banken har hatt 7 virkedager på seg. Her er det noe som ikke stemmer.

Flere som har hatt trøbbel med å få pengene sine fra Unibet i det siste? Råd om man kan gjøre?
- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
Kornboy Postet 19.02.2019 01:26 Regnskap
https://www.timesofmalta.com/articles/view/20190216/local/norway-bans-transactions-to-six-malta-based-gaming-firms.702139

Blandt disse seks selskapene finner vi også ComeOn og Betsson, men har ikke hørt om problemer med dem. Har spilt hos ComeOn endel og ingen problemer der ihvertfall.

Unibet har problemer med å betale det ut, ja. Det er egentlig ikke Unibet sin feil, men jeg vil si at det er Unibet sin feil at de ikke har skikkelig løsninger på plass da dette har pågått en stund nå. Husk at Unibet har gjort utbetalingene kundene spør om, men bankene har ikke lov til å ta imot pengene fra enkelte kontonummer, både Unibet og bankene er uskyldige her. Hvem er så den store stygge ulven? Lotteritilsynet naturligvis.

Dersom du har Skrill eller Neteller, ta ut pengene dit, da snakker vi alt i fra minutter til timer før du har fått pengene, litt avhenging av hvilket selskap vi snakker om, men jeg har aldri opplevd å ikke få det samme dag.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
United70 Postet 19.02.2019 09:04 Regnskap
Takk for svar, Kornboy!

Det som gjør Unibets oppførsel ekstra lite sympatisk, er at de åpenbart kjenner til nyheten du refererer til, men bare svarer "vent litt til".

I tillegg har de ordnet seg slik at innskudd fungerer, men jeg får ikke pengene ut igjen. Det begynner å ligne ren svindel.

Skulle gjerne prøvd Skril eller Neteller, men det forutsetter jo at pengene er på spillekontoen. Akkurat nå befinner de seg et sted mellom Unibet og bank, og de ikke har kommet i retur.
- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
Kornboy Postet 19.02.2019 14:30 Regnskap
Kan ihvertfall berolige deg med at Unibet ikke er svindlere, en av de store mest troverdige der ute om du spør meg. De er som sagt ikke skyldige i at Lotteritilsynet neker å la bankene ta imot penger, men de burde hatt bedre rutiner på det da det virker som at problemene er størst der, virker som at flere av de andre tilpasset seg mer eller mindre med det samme.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Er Bet365 berørt av dette? Noen som vet?
Me Postet 19.02.2019 17:51 Regnskap
- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
Blender2 Postet 19.02.2019 20:23 Regnskap
Endret
19.02.2019 20:24 Blender2

Enig med deg, Kornboy. Jeg har vært fornøyd kunde hos Unibet i flere tiår, har opp gjennom årene prøvd andre bookies men har blitt hos UB. Har buttet mye i mot med uttak hos blant annet Unibet siste tiden men som regel ordner det seg alltid med litt tålmodighet, de har erfaringsmessig også en fantastisk god kundeservice. Har ventet på uttak siden slutten på januar og hadde de vært "svindlere" ville vel ikke utbetalingspengene stått på spillekontoen pr. dags dato. Var noe av samme problemet for noen år siden men også da ordnet det seg hos Unibet. Fikk melding fra Unibet's kundeservice i dag som blant annet inneholdt dette: 

"Nå har vi fått en ny løsning på plass og så snart vi får uttaket i retur fra banken  vil uttakene sendes ut på nytt. Det vil imidlertid variere litt fra bank til bank hvor fort de returnerer uttakene, men vil vi sende dem på nytt gjennom den nye løsningen så snart uttakene har kommet tilbake til oss.

Vi håper og tror alle som er rammet vil få uttaket sitt i løpet av denne uken, og senest i begynnelsen av neste uke".

- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
United70 Postet 20.02.2019 09:20 Regnskap
Jeg fikk nå samme melding, Blender 2. Unibet har siden 8. februar jobbet med en ny "provider". I mellomtiden har de konsekvent svart "bare vent i 7 virkedager, ingenting er galt her".

Nå sier at de at pengene er på konto senest i starten av neste uke - drøye to uker etter uttak. Når/hvis de faktisk er det, avslutter jeg kontoen hos Unibet.
- Svar på innlegg
Re: Får ikke utbetaling fra Unibet
United70 Postet 25.02.2019 18:20 Regnskap
Fortsatt ingen penger på konto mandag kveld...
- Svar på innlegg
Bet365 informerer
Me Postet 25.02.2019 19:12 Regnskap
om at innskudd/uttak via bank ikke vil fungere lengre.Henviser til opprettelse av Skrill/Neteller etc...
- Svar på innlegg
Re: Bet365 informerer
United70 Postet 25.02.2019 20:36 Regnskap
Problemet er at pengene heller ikke er på spillerkontoen. Unibet skriver på egen side at de fleste har fått pengene de ventet på nå. I mitt tilfelle har ingeting skjedd.
- Svar på innlegg
Re: Bet365 informerer
kosmosno365 Postet 25.02.2019 23:32 Regnskap
Har samme problem som deg  ventet snart 2 uker på utbetalinger. Får som svar at de fleste har fått det nå(mandag)  Har ikke harr problemer med Unibet før, håper dette løser raskt. Ser neteller/skrill nevnes, men det forutsetter vel at innskudd er gjort på samme måte? Synes Unibet burde løst dette som tydelig andre selskaper i samme situasjon har hjort. Fint hvis underrette hvordan dette går, er tvilsom til om "majoriteten" har utbetalt

- Svar på innlegg
Re: Bet365 informerer
United70 Postet 26.02.2019 13:28 Regnskap
Tirsdag: Fortsatt ikke utbetalt. Unibet skrev som nevnt over at de fleste nå skal ha fått pengene, og at resten får i løpet av 1-3 dager. Da har de én dag til å leve opp til løftet.
- Svar på innlegg
Re: Bet365 informerer
United70 Postet 26.02.2019 19:11 Regnskap
Og i kveld svarer de: "Vi kan med rimelig sikkerhet si at du får pengene i neste uke". Dette er bare latterlig.
- Svar på innlegg