Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Fotball

Tilbake til forum
Fram får juling
Mr.Mann Postet 17.08.2018 21:34 Regnskap
  • Sport:Fotball
  • Land:Norge
  • Liga:2. divisjon avdeling 1
  • Kamp / utøvere:Grorud - Fram Larvik
  • Tilleggsinfo:HPC -2
  • Tips/ utfall:H
  • Spillestopp:18.08.2018 16:00
  • Odds:2.75
  • Innsats:7
  • Selskap:Guts

Ser at også Stigis har lagt ut en variant på denne kampen. Argumentasjonen er omtrent den samme som det han har. Fram er i fritt fall, etter at klubben i praksis er konkurs. Trenere, spillere osv har forlatt det synkende skipet. Klarte ikke engang å stille skikkelig lag mot Nybergsund. Sist var de klare optimister mot bunnlaget Stabæk II. Likevel ble det juling 1-3 på eget gress. Da blir det mye verre å møte opprykksjagende Grorud. Her tor jeg det blir i alle fall 3 målsseier til Grorud. Pene 2,75 er klar overodds hos Guts. Tipper det ender 5-0, eller noe. Laster på denne. 


- Svar på innlegg
Er Fram forsterket?
RinusMichels [email protected] Postet 18.08.2018 09:46 Regnskap

Jeg har og spilt Grorud som mange andre, men det er et par faktorer som gjør meg litt nervøs - og jeg sitter heller ikke med den stor overblikk over kamptroppene i dag. Jeg har ikke tilgang til lokalavisene fx.

 

Bortelaget skriver på sin hjemmeside at de har tre nye spillere med.

En spennende spiss og to på lån fra Sandefjord med minutter fra Eliteserien.

Hvem de har mistet og fått inn de siste månedene har jeg ikke styr på - noen som vil oppdatere?

 

Grorud scorer ikke så veldig mange mål. Faktisk max et i fire av de fem siste hjemme.

 

Ja Fram tapte 3-1 mot Stabæk II, men i følge samme hjemmeside så stilte Stabæk med et meget godt lag.

 

 


Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Litt info Fram Larvik
Flipper Postet 18.08.2018 11:55 Regnskap

Kan Herman og Sabawon være med å redde Fram ut av krisen?


Fram Larvik har fått inn mange nye spillere i høst.To unge talenter kommer på lån fra Sandefjord, og en av dem er larviksgutt.

Både Herman Solberg Nilsen og Sabawon Shamohammad er lokale gutter, og Herman er som mange vet larviksgutt. 19-åringen har slitt ut og voks fra mange par med fotballsko på Fagerli, og han spilte i mange år for moderklubben Nanset før han ble hentet til SF.

Nå returnerer den raske og tekniske Nanset-gutten til Larvik for å redde Fram - og samtidig få fart på sin egen fotballkarriere. Det hører med til historien at Herman både har spilt med flagget på brystet og fått innhopp for hvalfangerne i Eliteserien, men stort sett har han spilt for SF2 i 3. divisjon.

Begge med sporadiske innhopp i Eliteserien

Sånn sett blir det jo et steg oppover for meg. Nå vil jeg være med på å hindre at Fram rykker ned. Det blir selvsagt tøft, men det er en hverdag som ikke er ukjent. Vi som har vært med i Sandefjord, er ikke ukjente med å kjempe i bunnen av tabellen, smiler Herman mens han tar en prat med ØP under Frams trening i regnværet på Løveskogen torsdag ettermiddag.


Sabawon Shamohammad er i fotballsammenheng også relativt «lokal». Midtbanetalentet er fra Stokke, og han ser nå fram til å spille i 2. divisjon for Fram denne høsten. Som Herman, har også «Saba» hatt sporadiske innhopp i Eliteserien.

Det meste av min hverdag har også foregått i 3. divisjon. Nå er jeg her for å bidra til at Fram klarer seg i 2. divisjon. Det er viktig for hele Vestfold at vi har lag også på dette nivået, sier Stokke-gutten som trives med ballen i beina og å spille «vakker fotball».

Mens Sabawon helst bekler en rolle sentralt på midtbanen, kommer Herman til å befinne seg i en rolle på kanten.

Jeg trives som godt som ving, men det er ikke utenkelig at jeg skal spille back. Vi får se hvor trenerne plasserer meg, smiler Herman.

Fram møter sterke Grorud lørdag ettermiddag

Begge de utlånte SF-spillerne er klare til innsats allerede lørdag ettermiddag. Da tar Fram den korte turen til Oslo for å møte Grorud - et lag som banket Fram 4-2 i Framparken i vårsesongen. Nå må etter hvert Fram begynne å ta poeng, og i øyeblikket er det fire poeng opp til Nybergsund på trygg grunn.

Vi begynner å få en stor stall nå, og nå er også Durim Muqkurtaj på full fart tilbake etter sitt lange skadeavbrekk. Utover det er samtlige spillere tilgjengelig lørdag ettermiddag, med unntak av Petter Lennartsson som altså er ute resten av sesongen, sier sportslig leder og trener Ørjan Berg Hansen.



Your choice!
- Svar på innlegg
Re: Litt info Fram Larvik
RinusMichels [email protected] Postet 18.08.2018 13:02 Regnskap
Takk for det Flipper!

Twitter: @Giesselbach
- Svar på innlegg
Fram B lag tapte mot Eik
Flipper Postet 18.08.2018 15:24 Regnskap
Debatten raser etter at Fram 2 tapte 0 - 36 mot serieleder Eik torsdag. Per Arne Holt går lengst og kaller Fram 2 en skam og for et Unified-lag.

Å sammenligne med Unified var en spissformulering, men det kommer fra hjertet, og det burde kanskje Fram ta til etterretning. Det handler ikke om å snakke nedlatende om Unified. Men at et lag reiser til Tønsberg og slipper inn 36 mål, er et hån mot en idrett som mange av oss elsker. Det hører ikke hjemme noe sted, sier Per Arne Holt til Østlands-Posten fredag.

Torsdag kveld raste debatten på Facebook etter at Holt var ganske krass og altså kalte Fram 2 en skam. Jarle Gogstad i Tjølling var en av som ba Holt ta bort Unified-kommentaren.

Holt, som også er litt aktiv i lokalpolitikken og kommunestyrekandidat ved det kommende valget, har selv spilt fotball i flere sesonger, i alt fra 8. til 3. divisjon. Han mener det er svært skadelig for et lag som satser på å gjøre sitt beste i et seriesystem, så kommer så til de grader useriøse lag inn og skader troverdigheten til resten av lagene i 4.-divisjonsavdelingen.

Poenget mitt er at Larvik hadde både Larvik Turn og Fram i norgestoppen for noen tiår siden. Vi har jevnt og trutt produsert klassespillere, Nå blir vi uthengt i riksmediene som en «bananrepublikk» i fotballsammenheng. Hvis man driver med idrett, må man ha et snev av troverdighet. Om det er ledelse i Fram eller hva som skyldes at de har havnet i det uføret vet jeg ikke, men det er skadelig for idretten, sier Holt til ØP.

Må ha med alle for å forberede førstelaget

Frams A-lag har som de fleste nå kjenner til, slitt med store skadeproblemer på A-laget denne sesongen. Det har ført til at det til tider har vært få spillere tilgjengelig for B-laget, som har tapt stort i flere kamper fordi spillerne på juniorlaget, som egentlig består av utenlandske gutter og er et integreringsprosjekt, har måttet bære hele ansvaret.

Da Frams A-lag ikke klarte å stille fullt lag mot Nybergsund mente mange at de samme spillerne kunne ha deltatt på A-laget, men daværende trener Petter Belsvik mente at det var uforsvarlig, og stilte bare med åtte spillere.

Jeg var ikke på kampen torsdag. Mitt fokus er nå på A-laget og at det beholder plassen i 2. divisjon. Hverdagene våre er ekstremt viktige nå inn mot høsten, så 4. divisjonslaget drives nå av andre i klubben, skriver vikarierende hovedtrener Jostein Jensen i en tekstmelding til ØP, og henviser til daglig leder Rune Holst Bloch for ytterligere kommentarer.

Med mange nye spillere og flere så vidt tilbake etter skader, er det svært viktig for Jensen å få drillet alle nye inn i A-lagets filosofi og taktikk.

Holst Bloch, forteller at Fram skal ta en prat om 4. divisjonslaget neste uke, og en prat med dem som nå er ansvarlige for laget.

Det har jo en årsak i blant annet en enorm skadesituasjon denne sesongen, men vi får se om det er noe vi kan gjøre.

Eik ba om at Fram-spiller IKKE ble utvist

Det ble scoringer nesten hvert eneste angrep på Eikbanen torsdag kveld. Etter 180 til pause fortsatte det i samme tempo i 2. omgang, og det ble en dobling, 360.

 

Den tidligere Framspissen Johann Gulliksen scoret 5 mål i kampen, men Anders Gustavsen ble toppscorer med 10 mål. Ifølge Tønsbergs Blad gjorde det unge Fram-mannskapet det de kunne i kampen, men nivåforskjellen var for stor.

Eik spanderte forfriskninger på gjestene i pausen, og da en Fram-spiller handset på streken i kampen, spurte Eik-kaptein Håkon Becker dommeren pent om å la være å dømme utvisning på synderen, skriver tb.no.

Frams nestleder og ansvarlig for toppfotballen, Rolf Nilsen, har ikke vært tilgjengelig fredag.



Your choice!
- Svar på innlegg