Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Travprat

Tilbake til forum
Elitloppet
Black Postet 21.05.2018 01:22 Regnskap

Det er ikke det beste Elitlopp feltet jeg har sett, men likevel et veldig spende elitlopp. Elitloppet har flere stjerner som Bold Eagle og Propulsjon. Norske hester og kusker med i feltet. Danmark har fått med en hest og så har man også fått plass til ei hoppe fra Australia. Spende felt med hester fra mange land i europa.

Hest

 Kusk

1. Dreammoko

 Björn Goop

2. Rajesh Face

 Lutfi Kolgjini

3. Lionel N.O.

 Göran Antonsen

4. Volstead

 Stefan Melander

5. Bold Eagle

 Franck Nivard

6. Maori Time

 Todd McCarthy

7. Takethem

 Steen Juul

8. Up And Quick

 Jorma Kontio

 

Bold Eagle vinner dette heatet. Tror Lionel kan ta en finaleplass i dette feltet her. Volstead tror jeg også går videre fra dette heatet. Veldig åpent bak Bold Eagle i dette heatet. Helt utrulig at Up And Quick kommer til start som har slitt med så mye skader.

Hest

 Kusk

1. Ringostarr Treb

 Wihelm Paal

2. Cokstile

 Lars Anvar Kolle

3. Orlando Jet

 Rudolf Haller

4. Propulsion

 Örjan Kihlström

5. Nadal Broline

 Ulf Ohlsson

6. Pastore Bob

 Johan Untersteiner

7. Uza Josselyn

 Erik Adielsson

8. Amiral Sacha

 Gabriele Gelormini

 

Propulsion må stå som favoritt i dette feltet. Amiral Sacha er en favoritt hest og trives på i distansen. Uza Josselyn har sterke avsluttinger. Ringostar Treb skal være en av fire videre fra dette heatet. Tror Cokstile skal slite med å bli blant de fire men de løper ikke fra han. Heat to synes jeg har det sterkeste feltet av de heatene.

 

 

Ikke så sikker på Bold Eagle vinner Elitloppet men synes han vært heldig med å komme i heat 1 og ikke møter altfor tøffe hester. Tålte ikke to heat i fjor, men da gikk det fort i det første heate. Blir spende å se oddsene i vinner spillet. Ikke så sikkert jeg legger pengene mine på Bold Eagle eller Propulsion som vinner av Elitloppet 2018.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
De Franske i elitloppet
Black Postet 21.05.2018 16:14 Regnskap

Dreammoko etter Timoko som vant dette løpet to ganger. Jeg setter denne langt ned på lista over de som jeg tror vil hevde seg i Elitloppet. Var ute i Lotteriloppet i begynelsen av mai og ble nummer to i forsøket og nummer to i finalen. Tåler to løp men møter flere som er bedre mener jeg. Goop som kusk er alltid et plus.

 

Bold Eagle gikk vel på en smell da han vant sitt heat i Elitloppet på 8.4. Det satt i beina og en 9.4 tid og fjerdeplass i finalen er jo fult godkjent, men ikke for denne karen her. Her teller man bare førsteplasser. Det ble mye andre plaser i vinter, men de to siste løpene er vunnet og Bold Eagle må ses som favoritt denne gangen. Fordel med heat 1 og et heat som han ikke skal ha noe problem å vinne.

 

Up And Quick var i noen år Frankrike beste hest og vant Prix d'Amérique i 2015. Det var for meg også den beste hesten i 2014 utgaven av Prix d'Amérique hvor han ble nummer to. Var skadet i 2016 men deltok i Prix d'Amérique. Ble skadet igjen i fjor sommer. Er tilbake, men er blitt 10 år og jeg tviler på at det blir en toppplassering i elitloppet. Uansett en av de beste hestene fra Frankrike jeg har sett.

 

Uza Josselyn er ikke fransk men har stort sett travet i Frankrike. Vant likevel sin største seier i november i fjor i Italia. Har en flott spurt og hvis hun får det rett løpsopplegget så kan hun ta seg til finalen. Blir likevel overrasket om hun hevder seg i toppen av elitloppet.

 

Amiral Sacha en av mine favoritter hester som jeg trodde skulle dominere fransk travsport. Har gjort flere storløp, men skader har kastet en lang skygge over Amiral Sacha løpskarriere. Sliter med lungene på grunn av atsma. Imponerte stort med å slå Aubrion Gers og sette ny verdensrekord over distansen 2480 på tiden 1.10.5. i fjor. Kapasiteten er der eller kanskje man skal si var der? Uansett verdensrekorden satt den 17 mai i fjor sladrer om at det er en hest som kan skrelle i Elitloppet, hvis han har en meget god dag som i fjor.


People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg
De Norske i elitloppet
Black Postet 22.05.2018 14:37 Regnskap
Lionel forbindes med Vincennes og langløpene. Der er hesten blant verdens beste. Det han ikke har prøvd en gang er å bevise at han er blant de beste sprinterene. Nå er det flere hester som gjølr det bra på distanser fra 1609 til 4000 m. Både Bold Eagle og Up and Quick har hevdet seg i storløp over både sprint og stayer løp. Lionel har fått en fin trekning. Første heat og ikke det tøffeste heatet synes jeg. Mulighet til å komme seg til finalen. Har sikkert fordel av at det er to løp samme dag, men jeg tror ikke det blir en topp tre plassering på Lionel. Da må han heve seg noen hakk i forhold de andre som deltar i år.
Cokstil har havnet i heat to og møter hester som skal være bedre enn han. Noen av de holder uiskker form og Cokstile har trukket et bra spor. Gjør kusken det riktig og ikke brenner av for mye i starten, så kan det bli en topp fire plassering, men noe mer enn det har jeg ikke tro på.
Liten tro på noen stor norsk dag i Elitloppet 2018.

People who care too much about the way they look are bad gamblers.
- Svar på innlegg