Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Tennis

Tilbake til forum
David Ferrer har funnet seg selv igjen
Stigis Postet 19.08.2017 14:14 Regnskap
Endret
19.08.2017 15:38 Stigis

  • Sport:Tennis
  • Land:Internasjonal
  • Liga:ATP
  • Kamp / utøvere:Ferrer - Kyrgios
  • Tips/ utfall:Ferrer
  • Spillestopp:20.08.2017 01:00
  • Odds:3.15
  • Innsats:3
  • Selskap:ComeOn

Min mostander hamret til med 6,60 i totalodds i ON-ligaen, så må ha to høyoddsere for å matche det.

Kyrgios var suveren mot Nadal i natt og vant så klart som 62 75. Etter et par mnd med skadeproblemer ser det nå endelig ut til at han fungerer optimalt igjen. Han regelrett hamret Nadal i senk og dundret inn vinner på vinner.

Jeg er ingen fan av Kyrgios, men det handler mer om personligheten hans. Tennisen trenger folk som setter litt fyr på det hele, og det blir det færre og færre av. Når det gjelder Kyrgios synes jeg imidlertid det blir ufint og usmakelig mye av det han driver med. Jeg får ikke noe John McEnroe eller Jimmy Connors-vibber over Kyrgios for å si det sånn...

Som tennisspiller er han uansett et vanvittig talent, så jeg håper ikke han søler det bort slik idretten har mange eksempler på opp gjennom årene.

Først og fremst er det serven til Kyrgios som gjør det nærmest umulig å breake ham på raske underlag. Han viser null respekt uansett motstander og spiller alltid aggressivt. Det er litt bære eller briste, men i form er det ypperste verdensklasse.

Kyrgios spiller blytungt fra grunnlinjen og spesielt forehanden kan virkelig slå gnister, men også backhanden er ganske giftig til tider. Når det er sagt kan slicen hans også være svært effektiv og han kan også bryte opp spillet med nettangrep. 

I det hele tatt bor det så mye tennis i Kyrgios, MEN man veit egentlig aldri hvilken utgave som kommer på banen. Det går enten til himmels eller helvete, unnskyld uttrykket. Jeg vil faktisk si at Kyrgios sin verste motstander er hans eget hode og det mentale aspekteret ved spillet.

Mentalt sett er Kyrgios i ubalanse mang en gang. Litt motgang og liten rytme i spillet, og vips kan Kyrgios henge med hodet og surne skikkelig. I slike tilfeller kan han like gjerne gå av banen først som sist.

Det er derfor vanvittig nivåforskjell på Kyrgios når er han i sonen og ikke - da mener jeg langt større forskjell enn for de fleste andre.

Det virker likevel som han har funnet seg selv denne uka, og det meste er på glid;

Kvartfinale: Nadal 62 75
3.runde: Karlovic 46 76 63
2.runde: Dolgopolov 63 76
1.runde: Goffin 62 63

Goffin er totalt ute av det og helt blottet for selvtillit om dagen. Dolgopolov har et høyt maksnivå, men i de fleste tilfeller blir det altfor ustabilt og vekslende. Karlovic spiller bra om dagen og i den matchupen var det egentlig bingo i en serve-bonansa av en kamp.

Nadal har ikke vært helt max etter grussesongen, men uansett imponerende av Kyrgios som var totalt overlegen mot verdenseneren.

Det som vil gjøre dette utrolig vanskelig for Ferrer er serven til Kyrgios. Han taper nesten ikke 1.server og det hjelper heller ikke at 1.serve-prosenten som regel er stabilt god - snitter vel på 65% i år.

Jeg har likevel, mang en gang, sett spillere gå på hodet og ræva ut direkte etter en seier ala den Kyrgios hadde mot Nadal i natt. Nesten umulig å lese noe mentalt over Kyrgios og hvordan en slik seier vil slå ut for han sin del, men det er oftere at slike seire er mer ødeleggende enn det gir ytterligere selvtillit. 

Kyrgios har også vist store problemer hvis han kommer bakpå fra start, og dersom han først begynner å surne kan han havne i et nær sagt "gi-faen-humør" som selvsagt ikke slår positivt ut for ham.

David Ferrer hadde en lang rekke med langt-under-pari-resultater. Jeg var faktisk ganske sikker på at 35-åringen var ferdig som toppspiller, men plutselig dukket gode, gamle Ferrer opp igjen.

Når han vant i Båstad var det faktisk 15 år siden hans første ATP-tittel. Det sies litt om hvor lenge han har vært i toppen. Han er en rutinert ringrev som taktisk sett er meget god og som har bøtter og spann med rutine når det kommer til å møte alle slags spillestiler.

Mot Thiem tapte han kun 3 1.server gjennom hele kampen og fra grunnlinjen er det som å se en duracell-kanin igjen. Har hørt uttalelser fra diverse fester rundt om på touren at Ferrer liker å ta seg en røyk i ny og ne.

Slik den mannen løper og beveger seg rundt på en tennisbane, fortsatt, i en alder av 35 år er intet mindre enn utrolig. Han er en terrier som aldri gir seg og som er 100% "on" på hvert eneste poeng. 

Har sett flere kamper med Ferrer i det siste og nå er han virkelig bra igjen. Hans inside-out-forehand må være topp 5 på touren, han er så stabilt god fra grunnlinjen, gjør få enkle feil og bare maler og maler og maler på. Han vinkler og varierer godt og sender sjelden motstanderen til samme hjørne for å si det sånn.

Ferrer sitt fotarbeid og bevegelsesmønster er nevnt og hans returspill har også, alltid, vært helt blant de ypperste i verden - noe han til de grader trenger å få vist mot Kyrgios sin monsterserve.

Tar man bort serven til Kyrgios mener jeg Ferrer er den beste spilleren av disse to om dagen. Mot Federer i Montreal for halvannen uke siden var Ferrer fantastisk god offensivt. Klarer han å være like aggressiv mot Kyrgios, samtidig som han server som mot Thiem skal han faktisk kunne henge svært godt med her. 

I mine øyne er Kyrgios gjort til alt for stor favoritt. Selv en returspiller som Nadal fant ikke ut av serven til Kyrgios, så ikke sikkert Ferrer har sjanse heller, men det er såpass hurtig hardcourt at det er ikke sikkert Kyrgios får så mange breaksjanser selv heller.

Ferrer er rett og slett imponerende om dagen, så her må Kyrgios fortsette å serve optimalt og han må være like aggressiv som mot Nadal. Han må fortsette å jage vinnere og gjøre poengene kortest mulig. Mot Nadal satt vinner på vinner, men ikke dermed sagt det blir så enkelt å gjøre det to kamper på rad.

Kyrgios rettmessig favoritt, men ikke sååå stor. Siden jeg trenger høyoddser nr.2 til ON-ligaen gir jeg i hvert fall Ferrer et forsøk.

Stigis


- Svar på innlegg