Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Bookmaker

Tilbake til forum
Bookmakere med rask utbetaling
Fiji Postet 25.01.2019 09:28 Regnskap
Hei,
Tenkte å finne meg en eller flere nye bookmakere, utenom NordicBet, Unibet, Bet365, Expekt, Betsafe og Betsson.

Er det noen som har anbefaling på "must have" bookmakere? Jeg er opptatt av bra odds og livespill, men raske utbetalinger er absolutt nødvendig. Jeg bruker kun Skrill/Neteller til innskudd og uttak, og de beste bookmakerne gjør jo uttak til E-wallets i løpet av alt fra noen minutter til maks et par timer. Det at bookmakere avventer uttak til f.eks Skrill i flere dager er jo rett og slett useriøst.

Hvordan er f.eks erfaringen med bookmakere som:
Pinnacle
10Bet
Paddypower
Andre?
- Svar på innlegg
Bookmakere med rask utbetaling
Kornboy Postet 27.01.2019 07:27 Regnskap
Av de 3 som du nevner helt nederst så ville jeg definitivt valgt Pinnacle ihvertfall, spesielt hvis du spiller mye asian-varianter. Men liker du å ha stort utvalg på målscorere, målspill, cornerspill, kortspill osv, er kanskje ikke Pinnacle valget, men solide og gode. 10Bet synes jeg ikke er noe must i det hele tatt, dessuten kan det dra ut med verifisering av konto. Utbetalinger kan dra ut, jeg ville strøket dem med det samme fra lista.

Når ComeOn først kom på markedet så må jeg være ærlig å si at jeg trodde dette var et "eventyr" som fort ville ta slutt for dems del, men de har overrasket meg. Kommer også ofte med gratis spill ved relativt små overføringer. På de tingene jeg ofte spiller på så har de gjerne lavere odds enn f,eks Unibet, men de er til å stole på, jeg får alltid pengene innenfor rimelig tid. Om jeg ikke husker helt feil så er regelen ved utbetaling at den skal skje innenfor 12 timer, men vanligvis kommer de raskere enn dette, noen ganger etter et par timer, andre ganger kanskje etter 5-6 timer, men alltid har jeg fått det samme dag, jeg tar uttak til Neteller. De har også et godt utvalg av spill. Er det en must bookie? Antagligvis ikke et must, men grei å ha. Liker også alle de småtingene de har utenom: Premier League quiz, julekalendere, "tippekuppong", tjene opp poeng til bruk i "butikken", gratisspill osv.....brukbare bonuser også med rimelige krav. Dersom du ikke har konto hos dem allerede kan du nå sette inn 100 kroner og spille for 600, men jeg vet ikke terms and conditions da jeg allerede har konto, les dette først, men vanligvis er ComeOn rimelige på dette. 

Av dem som du allerede har liker jeg Unibet og Bet365 best.

http://www.youtube.com/watch?v=dztb6wqUVNg
- Svar på innlegg
Re: Bookmakere med rask utbetaling
Tombo Postet 31.01.2019 16:42 Regnskap
Jeg er enig i det siste sitatet til Kornboy, men ComeOn er dessverre ikke min favoritt, Nettsiden er utrolig treg i inngang i motsetning til Bettson som er meget kjapp. Raskest på tilbakebetaling er Nordicbet på under et døgn, samt INGEN utaksgebyrer hos dette selskap. Bettson og Unibet får bra attest fra meg, men selskapene  har uttaksgebyrer.
- Svar på innlegg