Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|SuperLenny|Toto2|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Oddstips » Trav

Tilbake til forum
Bjerke lørdag: V75-forslag
jel Postet 23.02.2018 13:37 Regnskap

V75-1

15 PC er fortjent favoritt. Går ned mange klasser i forhold til dem hun vanligvis møter. Har levert bra mot disse de siste løpene. Sprint, tillegg og 15 hester trekker ned, men sporet er OK når hun først skal stå der bak. Kan kapre seg en grei utv. pos tidlig. Absolutt en bankerkandidat i et løp mange garderer bredt.

Om ikke PC vinner, tror jeg mest på en av de andre fra tillegg. Utelukker ingen av dem, og der er det flere dype.

8 TC har klart best grunnkapasitet av de uten tillegg. Om det løser seg er dette en svært interessant dyping til under 2%.

1 BAM Chili får sannsynligvis tet og har muligheter om det ikke blir overpace. Resten tror jeg ikke strekker til.

 

Løpsutviklingen:

1 tar tet. 15 har ingen tid å miste, og satser frem direkte. Om hun når dødens etter en runde er det god vinnersjanse. Blir det for tøft kan den av tilleggshestene som har hatt heng på favoritten spurte ned alle. Eller "Dukk-opp-Gunnar" med 8 snapper seieren på målstreken etter billig reise og åpning på oppløpet.

 

V75-2

15 LF er i kanonform og av den travsikre sorten. Møter enklere lag nå, og har absolutt mulighet til å runde alle i et noenlunde glatt løp. Bankerkandidat.

8 HH er i flott form. Kan kjempe om seieren feilfritt om hun får litt drahjelp på veien.

5 Th er favoritt. Feil etter min vurdering. Absolutt en god hoppe som kan fortsette fremgangen. Men det må hun, seirene er tatt i langt enklere lag enn hun møter nå. Kommer hun tidlig til tet og får styre forestillingen kan det holde inn, men slett ikke sikkert. Om det garderes må hun med.

14 S.sp. har blitt slått flere ganger av 15 LF, men kan bli tauet fram i rygg på 15. Da er hun seiersaktuell.

2 TE er god nok til å vinne, men galoppene sitter løst der i gården.

4 TY er ei travsikker hoppe som sjokkvant i siste start like før jul. Doblet da grunnlaget sitt. Får det vanskelig fra trangt spor etter pause, men er absolutt en av de med best grunnkapasitet i feltet.

 

Løpsutviklingen:

5 søker frem og får sannsynligvis overta tidlig.  Heller ikke her har favoritten noe annet valg enn å søke fremover direkte. Kan ende i oppløpskamp mellom disse to. Eller seier til den av outsiderne som har dagen og får riktig reise.

 

V75-3

11 MDP var suveren i seiersløpene før det ble startgalopp sist. Mitt førstevalg.

2 RB var OK etter litt pause sist og skal være forbedret med den starten. Er han tilbake i høstform er vinnersjansen god.

12 GBR holder sammen nivå som 11 og 2, men over to mnd. pause gjør meg skeptisk.

8 LC er en interessant dyping som er undervurdert med 3%. God avslutning sist viser form, ikke sjanseløs.

 

Løpsutviklingen:

Flere (3-5-7)? vil prøve på tet. Kan bli noen skifter før løpet setter seg. 2 får en grei pos. utvendig. Malmin (11) satser mot dødens når løpet har roet seg. Både 2 og 11 bør være godt posisjonert mot oppløpet og gjør sannsynlig opp seg imellom.

 

V75-4

6 TH har stabilisert seg på et høyt nivå. Kan sitte tidlig i tet siden alle på strek slipper uten diskusjon. Kan holde helt inn mot de verste utfordrerne på lengste tillegg.

10 TE og 13 LB er begge i solid form med sterke prestasjoner mot tøff motstand. Begge må på bongen.

Tar også med 9 Oa og 12 BH og regner med at vinneren er blant de fem jeg har nevnt.

 

Løpsutviklingen:

6 er bra fra start og kommer tidlig til tet. Satser nok på jevnt høyt tempo. Fra lengste tillegg kommer de tidlig. En av dem havner i dødens alt etter en runde? Blir neppe sluppet frem av 6 som sitter så langt det går. Kanskje hele veien.

 

V75-5

Åpent blant de 4-5 beste. Og her er jeg enig med folkerekka hvem det dreier seg om, men stokker litt på rekkefølgen

6 QCC får tipset på sin starthurtighet, travsikkerhet og gode form. Kan lede hele veien.

2 Wda er kapasitetsmessig blant de par beste her, og står i flott spor. Det er galoppfaren som er uromomentet.

4 GYBR har vunnet 4 av 5 i livet, og kan legge på her. Men motstanden blir hardere for hvert løp, og det kan bli litt posisjonsproblemer fra dette sporet pga. manglende starthurtighet.

1 AF får i enda større grad posisjonsproblemer enn 4. FH kaller det verst tenkelige spor. Da er det bingo med videre løpsutvikling som tilsiere laver vinnersjanse enn de 30% som til nå har gjort henne til favoritt.

10 IH står i bakspor, men det passer bra ifølge kusken KM. Skal absolutt passes om det blir kjøring i tet.

 

Løpsutviklingen:

6 suser til tet. 2 kan muligens utfordre, men mest sannsynlig velger Mikkelborg å kjøre på sikkerhet. 3 kan også prøve seg fra start, men er nok fornøyd med rygg på 6. Om Frode H får favoritten ut fra spor 1 sitter han nok i dødens tidlig. Men slippes ikke av 6 Malmin. Løpet blir et oppgjør mellom de to om FH (mest sannsynlig) legger seg til ro. Om Hamre ikke ser dagslys er mye duket for 6. Men kan tape om en av de andre legger tidlig press fra dødens.

 

V75-6

9 KS er den opplagte favoritten. Men med 65% (som stiger) er han overspilt i mine øyne, og jeg velger å gardere.

8 Ib har alltid gode avslutninger. Kan få rygg på favoritten når angrepene begynner, og det kan være seiersgivende.

12 TJ har langt fram og ikke for vane å levere sterke løp i sesongdebuten. Men om favoritten svikter må han absolutt regnes blant vinnerkandidatene.

Tar også med 7 KF på klasse og 5 MJ på form.

 

Løpsutviklingen:

5 kommer tidlig til tet. 9 KS har god tid på seg, men jeg tipper han går frem direkte og satser på at Mikkelborg slipper. Og det gjør M med mer enn 6-700 igjen. Da taler alt for favorittseier. Det som endrer scenarioet er om noen av de bedre fra første tillegg prøver å komme frem før 9 KS. Eller at KS ikke har dagen. Dan kan mye skje.

 

V75-7

13 VI er den naturlige favoritten. Men også overspilt med sine 62% (som synker). De siste seirene har kommet i hverdagsløp på Leangen. I praksis rene gaveløp. Dobbelt tillegg med 15 hester i V75 er betydelig mer krevende betingelser. Jeg gir ham absolutt en fair vinnersjanse, men håper på det motsatte og garderer.

 

Jeg rangerer slik bak favoritten, og tar alle med på bongen:

5-3-14-11-9-4

 

Løpsutviklingen:

3 og 6 kjører om tet. Holder på 3 men er ikke sikker. Det blir den ene foran og den andre i rygg, deretter roer det seg ned til inn mot nest siste sving der toget fra tillegg kommer med 13 VI i spissen.

Den beste vinner til slutt, tendensen i denne klassen er at det blir litt vann mellom båtene siste 500. Enten er 13 bedre enn alle, eller en med form og fin reise tar det.

 

 

Men håp om at én av de to største favorittene ryker, settet jeg opp spillet slik:

 

Bong 1:

15

15

2-8-11

6-9-10-12-13

1-2-4-6-10

5-7-8-9-12

13

 

Bong 2:

15

15

2-8-11

6-9-10-12-13

1-2-4-6-10

9

3-4-5-9-11-13-14

 

Til sammen ca. 450,- for begge.

Lykke til

 

jel

 

 

 

 

- Svar på innlegg
Re: Bjerke lørdag: V75-forslag
keg Postet 23.02.2018 17:40 Regnskap
Fine vurderinger "jel".
Er enig i mye,men har selv nr 3 som ganske klar favoritt i siste.
Men,mange fine dype som blir med på systemet mitt :)
- Svar på innlegg