Denne siden krever javascript
Bookmakere ->>>|10Bet|22Bet|888sport|Bet365|Betsafe|Betsson|ComeOn|Guts|NordicBet|PinnacleSports|Unibet|Casino
DISKUSJONSFORA

Øvrige » Strategi

Tilbake til forum
Betfairs 10 bud for oddsspillere!
Betfair.com Postet 19.10.2011 14:17 Regnskap

For å bli en suksessfull oddsspiller er det viktig å forberede seg godt, være tålmodig og ikke minst ha streng disiplin. Vi har her samlet 10 gylne regler som du alltid bør forsøke følge når du tipper på odds!
 

 

 1.       Forberedelse

Det er viktig å ha en plan når du spiller, for uten en solid plan har du ingen struktur i spillingen din og ingen regler å følge. Dette kan bli smertefullt og koste deg dyrt. Det kan godt hende at Barcelona har vunnet 5 kamper på rad og nå møter et lag fra nedre halvdel av tabellen, men har du kontroll på skader og karantener? Uten Xavi, Messi og Iniesta så scorer Barcelona langt færre mål en med de på banen, og så ikke du før kampstart at de ikke skulle spille, så kunne det ha blitt en dyr fornøyelse å spille på at det skulle bli mange mål i kampen.

 

Hva en du holder på med, om det er spilling eller bare dagligdagse gjøremål, så vil du aldri bli suksessfull uten at du har lagt en plan, husk derfor å gjøre hjemmeleksen din før du spiller!
 

 

 2.       Tålmodighet

Vi kjenner alle til ordspråket om at tålmodighet er en dyd, og det egner seg nok enda bedre når vi spiller på odds en ved andre ting i livet vårt. Tålmodighet er derfor en av de viktigste faktorene for å bli en suksessfull spiller, men det er faktisk ganske få oddsspillere som har det. Mange oddsspillere tror de kan vinne mye penger ved å plassere tilfeldige spill i løpet av uken for små beløp. De har ganske enkelt ikke tålmodighet til å vente på at det riktige spillet skal dukke opp, og vil derfor i det lange løp alltid ende opp med røde tall på bunnlinjen ved å bruke denne strategien.

 

Det er ingen skam å ikke spille om du ikke tror du har kontroll på alle de involverte partene. Vent i stede til du ser et spill du vet mer om. Sparte penger er tjente penger!
 

 

 3.       Kontinuitet

De fleste oddsspillere forblir tapende spillere fordi de ikke følger selv de mest grunnleggende regler. For å kontinuerlig vinne på oddsspill er det viktig at du følger en metode som fungerer. Det er klart at du til tider også vil tape ved å følge en metode som fungerer, men på lang sikt så vil det gi overskudd.

 

Husk at det kan aldri unngås at man i perioder ender med flere tapte en vundene spill. Da er det viktig å ikke betvile metoden man bruker, men heller smøre seg med tålmodighet og vente på at den dårlige perioden skal gå over. Dersom du følger en fornuftig metode så vil det alltid snu!
 

 

 4.       Grådighet leder til tap

De fleste oddsspillere er grådige, og det gjør at de ofte har et urealistisk syn på hva som faktisk er realistisk å oppnå. De spiller uten noen forberedelse og er ofte alt for overmodige. Disse oddsspillerne går etter høy odds og lag som er hypet opp som favoritter i media, og de ser ikke at den type spill realistisk sett ikke gir overskudd i det lange løp. Grådigheten gjør at de uten å tenke over det setter 100 kr til 15 i odds for muligheten til en stor gevinst, men de glemmer at det er en ny dag i morgen og at det kanskje er bedre spill å finne da, eller muligens ikke før til helgens. Det er som vi beskrev i bud #2, tålmodighet er en dyd.

 

Ikke la deg blende av sjansen for en stor gevinst. Det kan godt hende at du treffer 1 eller 2 ganger, men husk at realistisk sett så vil det ikke skje særlig ofte og at slike spill over tid kan føre til store tap.
 

 

 5.       Disiplin

Som vi skrev tidligere så er det viktig å følge sin valgte spillemåte, men hvorfor er det likevel mange oddsspillere som taper? Det skyldes ganske enkelt at de ikke har disiplin nok til å følge spillemåten ned til minste detalj. Når du først har fått klarlagt hvilke regler du ønsker å spille etter, så sørg for at du aldri bryter dine egne regler. Har du funnet ut at du sjelden treffer på dine over 2.5 mål-spill og har underskudd på de, så dropp de i framtiden (se bud #7). Det kan godt være at du plutselig føler deg sikker på en målfest mellom Manchester United og Arsenal, og det kan godt være at du får rett i din antakelse, men om du først faller tilbake til ditt gamle mønster med underskudd, så går det galt.

 

Ingen er feilfrie, vi er fortsatt bare mennesker og ikke maskiner. Men husk også å være på vakt for din (manglende) dømmekraft.
 

 

 6.       Dropp latskapen

Om du bare bruker 10 minutter på å kikke på dagens kamper og finne dine spill, eller du blindt følger allslags eksperter, så kan du forberede deg på røde tall. For å bli suksessfull må du altså være villig til å bruke nok tid til å få et forsprang. Hvis det ikke krevde noe å bli suksessfull, så ville jo alle vunnet hele tiden. Suksessfulle oddsspillere vet at det kreves mye tid for å finne de rette spillene, og derfor vet de også når de ikke skal spille.

 

Forvent ikke at du vinner på dine spill dersom du ikke bruker tiden det kreves til å sette deg inn i hva du faktisk spiller på.
 

 

 7.       Lær av dine feil

Det lyder kanskje elementært, men allikevel så feiler mange spillere på at de ikke lærer av egne feil. De begår den samme dumme feilen igjen og igjen, derfor er det viktig å føre et regnskap over dine spill. Dersom du fører et godt regnskap vil du alltid kunne gå tilbake for å se hvor og hvorfor det gikk galt. Dermed kan du lære å ikke begå samme feilen igjen. Som beskrevet i bud #5 er det en god ide å ikke sette spill du nesten aldri vinner på

 

Velg derfor ut spilletyper du ofte vinner på og spesialiser deg på disse. Du kan være en ganske dyktig oddsspiller, men om du for alvor vil ta dine spill opp til et høyere nivå, så må du sørge for å ikke gjenta de dumme feilene du tidligere har tapt på.
 

 

 8.       Separat pengebeholdning

Om du tar oddsspillingen din seriøst, så husk å holde pengene dine adskilt. Avtal med deg selv hvor mye du vil spille for og hvor mye du kan unnvære. Når du har bestemt det så skal du ikke sette inn mer penger fra din vanlige bankkonto den måneden.
 

Spill ikke for neste ukes matpenger eller for pengene som skal gå til husleien, og husk å aldri sette alle pengene på noen få spill.
 

 

 9.       Hold orden på følelsene

Å lære om hvordan du kontrollerer måten du tenker og reagerer på når du spiller er en viktig faktor om du vil være suksessfull. Dersom du følger et sett regler som du vet fungerer, så skal du ikke betvile din egen dømmekraft. En hver kamp må sees på som en enestående begivenhet. Dersom du taper på en formiddagskamp på lørdag, så skal du ikke straks forsøke å vinne tilbake det tapte på en kamp som starter like etterpå. Å jage sine tap vil kun resultere i ytterlige tap, og dermed et stort minus på bunnlinjen.

 

Spill derfor aldri med bakgrunn i følelsene dine, men på bakgrunn av det solide arbeidet du har gjort i forkant.
 

 

 10.   Husk pauser

Alle kjenner følelsen av å ha stirret seg blind på noe. Det kan være en arbeidsoppgave, lekselesing eller ligastatistikk for Italiensk Serie A. Uansett hvor mye og hvor hard vi prøver gir det ganske enkelt ikke mening lengre, og dette er det en enkel forklaring på. Den menneskelige hjerne kan kun lære en viss mengde nye ting av gangen og er dessuten ikke designet til å fokusere på en ting av gangen.

 

Fortvil derfor ikke om du stirrer deg blind når du undersøker spillene dine. Ta i stede en pause, få litt frisk luft og se på spillet senere med et friskt syn på spillet og større entusiasme.

- Svar på innlegg
Re: Betfairs 10 bud for oddsspillere!
Defterios Postet 20.10.2011 12:40 Regnskap
Endret
20.10.2011 12:41 Defterios

La meg legge til et bud som overgår alle ovennevnte: Søk alltid etter de beste oddsene og de mest rettferdige kommisjonssatsene. Aldri avfinn deg med å bli avkortet opp mot 60% av fortjenesten dersom man skulle finne på å vinne penger over tid.


Old pro
- Svar på innlegg
Re: Betfairs 10 bud for oddsspillere!
Lyman Postet 20.10.2011 19:30 Regnskap
Betfair selv bør ta en titt på punkt 4, grådighet.

Ellers fine punkter. Synd bare at når man følger disse så tar Betfair 20-60% av gevinsten...
- Svar på innlegg